0
test Fb connect

Információ az atópiás ekcémáról

A La Roche-Posay elkötelezettsége

Bőrgyógyászokkal együtt
A La Roche-Posay már több mint 30 éve működik együtt bőrgyógyászokkal a világ minden pontján, hogy olyan bőrápolási és smink termékeket hozzon létre, amik meghaladják és kielégítik az igényeiket és elvárásaikat. A La Roche-Posay számos tevékenységgel, például betegek számára szervezett oktatási workshopokkal és bőrrák-szűrésekkel támogatja a bőrgyógyászok képzését és mindennapi munkájukat.

La Roche-Posay.
Több mint 25 000 bőrgyógyász ajánlásával.

Családokkal együtt

  • Az oktató tevékenység (mint például a gyerekek és felnőttek által szívesen látogatott Atópia-Iskola vagy a krém workshop) támogatásával reméljük, hogy hozzájárulunk a betegség gyorsabb megértéséhez és a kezelésekhez való könnyebb hozzáféréshez. Jelenleg 80 ilyen iskola működik 23 országban. A terápiás oktatás alapelveit betegekkel folytatott, tapasztalataikkal, tudásukkal, hozzáértésükkel kapcsolatos beszélgetések alapján alakították ki, hogy jobban a páciensek egyszerűbben megbirkózhassanak a betegséggel.
  • Több mint 415 000 beteget kezeltek a La Roche-Posay Termálközpontban 1905 óta (8 000 páciens évente).
  • 2011-ben számos országban jött létre partnerkapcsolat betegszervezetekkel.

Kanadában például, ahol a gyerekek több mint 25%-a szenved ekcémától, a "100 család" nevű szervezet nyújt platformot a tapasztalatok megosztására a közösségi hálókon. A szülők a gyermekük atópiájának kezeléséhez szükséges La Roche-Posay termékeket kapnak egy éven keresztül, hogy felmérhessék a kis páciens életminőségének javulását.

A kutatásért

  • 2010 végéig a márka több mint 600 epidemológiai és obszervációs klinikai tanulmányért volt felelős.
  • Egy orvosokból álló csapat felel 26 országban a fogyasztói visszajelzések folyamatos elemzéséért.
  • A La Roche-Posay Alapítvány 131 bőrgyógyászati ösztöndíjat osztott ki 1995-ös indulása óta.

ATÓPIÁS WORKSHOPOK

By clicking play you choose to accept Youtube cookies

Atópia workshopok a családok támogatásához

Az atópiás betegtalálkozókat kórházakban szervezik atópiás felnőttek és gyerekek számára terápiás képzés formájában.
Ezeket egészségügyi szakemberek - nővérek, orvosok, pszichológusok - vezetik, akik segítenek a betegeknek a betegség megértésében és annak napi szintű kezelésében.

Ez segít a betegeknek abban, hogy tudatában legyenek saját akaraterejükkel a mindennapi élet javulása és a kezelésbe vetett bizalom növelése érdekében, valamint az állapot megfelelő kezeléséért, aminek nem mindig szentelünk kellő mennyiségű figyelmet. A betegeknek lehetőségük nyílik kifejezni kellemetlen érzésüket mások betegségükre való reakciójával kapcsolatban, megtanulhatják a fájdalom és a viszketés csökkentésének helyes módját, és megérthetik magát a betegséget annak kezelési módjaival együtt.
A betegség "megszelídítése" által a betegek megtanulnak könnyebben együtt élni azzal.

Az atópiás találkozók biztosítják azt, hogy bárki találhasson magához hasonló helyzetben lévő betegtársat. Megoszthatják egymással a tapasztalataikat és a fájdalmukat, előnyükre válhat, hogy az egészségügyi szakemberek támogatást nyújtanak, beszélgetnek velük. Ez egy olyan hely, ahol megtanulhatnak kitörni az elszigeteltségből és felülkerekedhetnek a kirekesztettség érzetén.

80 ATÓPIA-ISKOLA VILÁGSZERTE

Fedezze fel a Lipikar AP+ termékcsaládot

Fedezze fel a Lipikar AP+ termékeit az atópiás ekcémára hajlamos bőr teljeskörű ápolásáért.

LIPIKAR SYNDET AP+ ÉS BAUME AP+

MEGÚJULT CSOMAGOLÁSBAN

A La Roche-Posay bevált klasszikusai, a Lipikar Syndet AP+ krémtusfürdő és a Lipikar Baume AP+ testápoló balzsam most megújult csomagolásban segítenek az ekcémára hajlamos száraz bőrűeken. Az extra kímélő, shea vajjal és niacinamiddal gazdagított tusfürdő már fürdés, mosakodás közben segít megelőzni a bőrszárazságot és a viszketést, a testápoló balzsam pedig többek között 20% shea vajjal kényeztet. Mindkét készítmény tartalmazza a különleges Aqua Posae Filiformis prebiotikumot, amely képes támogatni az ún. mikrobióm – a bőrfelszín mikroflórájának - egyensúlyát.

ÚJSZÜLÖTTEKNEK IS

Most új klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Syndet AP+ krémtusfürdő és a Baume AP+ testápoló akár újszülötteken is biztonságosan alkalmazható!

By clicking play you choose to accept Youtube cookies

Orvosi megbeszélés
Hogyan alkalmazzunk kortizon tartalmú krémet

25 év tapasztalat az atópiára hajlamos, száraz bőr ápolásában

A La Roche-Posay 25 éve alkotta meg a LIPIKAR termékcsaládot. Ez a testápoló termékcsalád száraz bőrű gyermekek és felnőttek számára számos klinikai teszt során hatékonynak bizonyult, ezáltal kialakítva vezető szerepét a bőrlágyító krémek piacán.

Melyik Lipikar termék a legmegfelelőbb az Ön számára?

Csecsemők
Elsősorban az alábbi termékeket ajánljuk: Lipikar Syndet AP+ krém-tusfürdő vagy Lipikar tusfürdő olaj, Lipikar Baume AP+ balzsam a bőrápoló fürdő után, ha pedig S.O.S. segítségre van szüksége, használja a Lipikar Stick AP+ stiftet. A kivételesen jól tolerálható termékek különleges biztonsági tesztelésen estek át.

Gyermekek és felnőttek
Viszkető érzés vagy nagymértékben kiszáradt bőr esetén válassza az AP+ jelzésű termékeket (balzsam, tusfürdő és S.O.S. ápolás.) Segítenek megerősíteni a bőr barriert és csillapítják a viszkető érzést.

Nyugalmi fázisban a bőr szárazságának enyhítéséért használja a Lipikar testápoló tejet, amely mindennap alkalmazható.

TISZTÁLKODÁS

Könnyű vagy krémes: a tisztálkodó szer kiválasztása személyes preferencia kérdése.  Ne feledje: Intoleráns bőr esetén a Syndet AP+ krém-tusfürdő és a tusfürdő olaj a legkíméletesebb választás a bőr számára, aminek köszönhetően az irritáció kockázata minimumra csökken.

A Surgas egy ultra-hidratáló tusfürdő, melynek lipidpótló hatóanyagokat tartalmazó formulája már a zuhanyozás alatt segít megújítani a bőr barriert.

Preview : False