#Infoakne


Szabadulj meg a pattanásoktól
Viszkok Fruzsi és magyar
bőrgyógyászok segítségével

Szakértői tanácsok

Fedezd fel Betsy Saul videóját!

Bemutatkoznál nekünk?
Betsy Saul vagyok, 30 éves divat újságíró Buenos Aires-ből. Az emberek általában nagyon meglepődnek, amikor azt mondom nekik, hogy nagyon félénk vagyok, mivel a videóimból ennek az ellenkezője látszik. De az igazság az, hogy sok időmbe (és erőfeszítésembe) kerül beszélgetést kezdeményezni. Azonban, ha már elkezdtem, és komfortosan érzem magam a beszélgető partnerrek, az már egy más történet.
Miért lettél szépségblogger?
Egy technológiai cég PR osztályán dolgoztam, de nagyon hiányzott az írás, így 2009-ben elkezdtem a saját blogomat. Egy idő után a dolgok kezdtek gördülékenyen menni és elhatároztam, hogy független, hivatásos szabadúszó leszek. Ezzel az elhatározással el tudtam indítani a magazinomat. A Youtube csatornám csak az utolsó ráadás volt a Segui la moda family-hez. Imádom megosztani a sztorijaimat másokkal és segíteni nekik a saját image-ük felépítésében.
Mi a személyes történeted a pattanásokkal kapcsolatban?
Egész fiatal koromban kezdtem pattanásos lenni és ez nagyon nehézzé tette az iskolás évemiet a folytonos piszkálások miatt az iskolás társaimtól. Igazából ez volt az a dolog, ami elbizonytalanított az önképemmel kapcsolatban. Majdnem akármit kipróbáltam volna, hogy megszabaduljak tőlük és szebbé tegyem a bőröm. Sok időmbe került elfogadni, és most hogy már megtaláltam a számomra megfelelő megoldást, sokkal jobban érzem magam.

Ez érdekelhet