#Infoakne


Szabadulj meg a pattanásoktól
Viszkok Fruzsi és magyar
bőrgyógyászok segítségével

Szakértői tanácsok

Fedezd fel Coralista videóját!

v_push-youtuber_india
Bemutatkoznál nekünk?
Ankita vagyok, 26 éves szépség blogger Mumbaiból, Indiából. 5 éve fedeztem fel a sminkeket és annyire megszerettem őket, hogy úgy döntöttem, hogy teljes időben blogger és Youtuber leszek miután megszeretzem a műszaki diplomámat!
Miért lettél szépségblogger?
Főiskolás koromban botlottam bele először széprég blogokba, amikor akné elleni megoldásokat kerestem. Azonnal a szépség blogok függője lettem, és saját magam is elkezdtem felfedezi a szépségápolási termékeket. Észrevettem, hogy Indiában nem sok blog van, ami részletes termék áttekintést tartalmazna. Részletes, átfogó áttekintést akartam megosztani online, hogy segítsek a nőknek jól szépségápolási döntéseket hozni.
Mi a személyes történeted a pattanásokkal kapcsolatban?
Középsúlyos aknéval és pattanásokkal küzdöttem tinikorom kezdetétől és mindig is házipraktikákat használtam mielőtt elkezdtem a saját blogomat. Talán a legdurvább amit próbáltam az a frissen őrölt feketebors. Sokáig nem találtam olyan termékeket, amik az akné és a nyomok ellen is hatékonyak lettek volna anélkül, hogy bántanák a bőröm. Most már sokkal többet tudok az aknéról és jól érzem magam a bőrömben. Az akné csak az élet velejárója és a megfelelő kezeléssel és bőrápolási praktikákkal kontrollálható!

Ez érdekelhet