• Kezdőlap>
  • La Roche-Posay klinikai tanulmányok: alkotási folyamatunk lényeges eleme

La Roche-Posay: bizonyított hatékonyság, klinikailag igazolt tolerancia

La Roche-Posay klinikai tanulmányok:
alkotási folyamatunk lényeges eleme

Munkatársaink teljes erővel azon dolgoznak minden nap, hogy szakszerű bőrápolási készítményeket alkossanak meg, melyek arra hivatottak, hogy javítsák az érzékeny bőrű emberek életminőségét. Olyan készítményeket, melyek optimális biztonságot nyújtanak minden felvitel alkalmával. Annak érdekében, hogy betartsuk ezt az ígéretet, egy különösen igényes eljárást állítottunk az alkotási folyamat középpontjába. Az egészséges bőrön végzett tanulmányok első sorozatát követően vált lehetővé a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium számára, hogy olyan vizsgálatokat hajtson végre, melyek a bőrápolási készítmények hatékonyságát és toleranciáját a termékek specifikus célcsoportjain (atópiára vagy aknéra hajlamos, illetve nagyon száraz bőr) figyelik meg. Ezek a komplex és ambiciózus tanulmányok az alappillérei készítményeink fejlesztésének és az érzékeny bőr szakértelmének, ami a specialitásunk.

A La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium megalapítása óta a bőrgyógyászokkal való szoros együttműködés során összességében 520 klinikai tanulmány készült a világ minden tájáról származó, 45.000 páciens részvételével. Ezek a szigorúan szabályozott vizsgálatok a gyógyszeriparéhoz hasonló protokollnak felelnek meg, és számos, mértékadó dermatológiai folyóiratban megjelent tudományos publikáció megszületését eredményezték, ezzel jelképezve elköteleződésünk és tudományos megközelítésünk minőségének valódi elismerését.

Videó a klinikai vizsgálat jobb megértéséhez

Ismerje meg a videó segítségével, hogy egy Kínában elvégzett klinikai vizsgálat során a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium hogyan tudta megfigyelni és elemezni az  Effaclar Duo(+)  eredményeit. A vizsgálatot az arc egyik felén végezték, amely lehetővé tette, hogy az alanyok különbözőségeiből adódó esetleges megtévesztő hatások nélkül összehasonlítsuk ennek a különleges bőrápolási készítménynek a teljesítményét egy olyan termékével, melynek formulája nem tartalmaz aktív összetevőt. A kísérlet klinikailag bizonyította a készítmény pattanások és nyomok elleni hatékonyságát¹, melynek köszönhetően napról napra változtatja meg az aknéra hajlamos bőrű emberek mindennapjait:

1Gyulladt léziók bőrgyógyásazti értékelése (4 hét, 51 nő, I és II fototípus).