Lipikar Baume AP+

Lipidpótló testápoló balzsam irritáció és viszketés ellen

3337872418587 / 3337872418570
Termék információk
Lipikar Baume AP+  packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

14 értékelés

5.014

By: 

Age: 18-24 év

5

“ Viszlát atópia ”

Sokat segít a nagyon atópiás bőrömön. Végre nem kell szteroidos krémeket használnom.

By: 

Age: 30-39 év

5

“ Hegyi Rita ”

Anyukája vagyok egy 6 hónapos és egy 2 és fél éves kislánynak. Mikor a nagyobbik lányom másfél éves volt, a testén több helyen kis piros pöttyök jelentek meg, főként a könyök környékén és térdhajlatban, combon. Melyek fürdetéskor jobban felerősödtek. Gyermekorvosunk gyógyszertárban kikeverhető krémet és fürdetőt írt fel, mondván hogy kemény a víz és a gyermek bőre száraz és érzékeny. Persze ezek nem használtak. Majd egy gyógyszerész ajánlására kipróbáltuk a Lipikar Baume AP+ testápolót és a Lipikar Syndet AP+tusfürdőt. Mondanom sem kell, hogy szinte azonnal látszott a javulás. A kisebbik gyermekemnél születése óta használjuk e két terméket és nincsenek bőrproblémái.

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Atópiás dermatitis ”

A borgyogyaszom ajanlotta az atopias boromre (nagyon szaraz, viszketo, foltos, ekcemas), mar az elso hasznalat utan megvaltás volt a boromnek, masnap be is szereztem meg egy ilyen testapolot, kihasznalva a februari akciot! :)

By: 

Age: 40-49 év

5

“ Imádás ”

Sajnos a téli kiszáradás az arcomat is érinti, és mivel itt a legérzékenyebb a bőröm sajnos atópiás dermatitisz gyötör...eddig! A problémás területet napjában többször bekenem vakarás helyett és fantasztikus az eredmény!!! Szuper krém :)

By: 

Age: 25-34 év

5

“ "hónapok óta tartó küzdelem" ”

Kifejezetten ekcémás bőrre kerestem valamilyen megoldást, amikor sok pozitív tapasztalatot olvastam itt, majd azonnal megrendeltem a terméket, és hozzá tartozó tusfürdő gélt, már aznap nagyon sokat segített. Sok kudarc után végre rátaláltam erre a termékre, 1-2 nap alatt eltűntek a foltok a testemen, gyorsan beszívódik és a bőröm nagyon puha tőle. Szuper termékek, ajánlom mindenkinek.

By: 

Age: 40-49 év

5

“ GO steroid, NO atópia ”

Gyógyszertárban ajánlották a LipikarBAume AP+-t. Hatékonysága annyira bizonyított, hogy ki tudtam váltani e termékkel a szteroidos krémet. Mindtkét kisiam hajlamos az ekcémára. A hideg idő beálltával, rendszerint jelentkeznek az atópiás tünetek. Már "rutinos vagyok", így megelőzésként idejében elkezdem használni a testápolót, egyidejűleg a Lipikar Syndet AP+ tusfürdővel. Nagyon ajánlom minden kisgyermekes anyukának, akinek a csemetéje szintén rendelkezik ezen bőrproblémákkal!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket


v_push_commitment_19958.jpg


v_push_commitment_19960.jpg