CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

CICAPLAST
BAUME B5 SPF 50

Felületi bőrirritációk. Sérült bőr.

SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU b
SGU omega

Segíti a bőr regenerálódását és ápolását. Nyugtat. Foltok és nyomok elleni védelem.

40 ml

CICAPLAST BAUME B5 SPF 50 packshot from Cicaplast, by La Roche-Posay

Tulajdonságok

Sérült bőrre. Alkalmas tetovált bőr esetén is.

A bőr regenerálódásának elősegítéséért és a bőr ápolásáért [Madecassoside]. A száraz és irritált területek megnyugtatásáért, a viszketés megszüntetéséért [5% Panthenol]. A piros és barna foltok megelőzéséért és a tetoválások védelméért [Magas UVA/UVB védelem, spf 50] + [szabadalmaztatott ceramid: Procerad™].

Előnye

A bőr ápolt és visszanyerte komfortérzetét. Foltok és nyomok elleni védelem.

Alkalmazási tanács

Naponta akár többször is alkalmazhatja.
Kerülje a száj- és szemkörnyéket.

Összetevők

Értékelés

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Hegekre nagyon jó! ”

Az aknés bőrömre használtam és nagyon szépen halványította a foltokat. Anyajegy levétel utáni hegekre is használom és nagyon szépen halványítva a hegeimet.

By: 

Age: 25-34 év

5

“ foltokra jó megoldás ”

aknés bőröm van, és a pattanások után szinte mindig marad egy pirosas folt, amely napsugárzás hatására bebarnulhat. erre tökéletes ez a krém, mivel gyorsítja a gyógyulásukat, a benne lévő fényvédő pedig megóvja őket a pigmentálódástól. az állaga nagyon hasonló a cicaplast baume b5-höz, de kicsit könnyebben kenhető. nagyon szeretem ezt a krémet, bár a zsíros bőrömnek egy kicsit nehéz, viszont gyorsabban halványulnak a pattanás utáni foltjaim.

By: 

Age: 18-24 év

5

“ Ekcémára is kiváló! ”

Kiskorom óta ekcémás vagyok, amikor fellángol szinte elviselhetetlen. Ilyenkor száraz, piros és nagyon viszket, vakarással csak romlik a helyzeten hiszen még sebes is lesz. Mióta elkezdtem használni az ekcémás területeken a Cicaplast balzsam B5 SPF 50-t szinte hihetetlen, hogy mennyit segít a mindennapokban. Miután bekenem rögtön beszívódik, azonnal megszűnik a viszketés és az irritáció, gyorsabban gyógyulnak a hegek és nagy előny, hogy nem kell félnem a foltokkal szemben, ha napon kell tartózkodnom. Szeretnék később tetoválást is és ezek alapján bátran fogom ezt a terméket használni arra is! Szuperül bevált, csak ajánlani tudom! :)