Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Lipikar Syndet AP+

Kímélő krém-tusfürdő

3 337 875 537 308
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU b
SGU omega

AZONNAL NYUGTATJA A BŐRT, SEGÍT CSÖKKENTENI A BŐRSZÁRAZSÁGOT MÁR A ZUHANYZÁST KÖVETŐEN. KIVÁLÓ BIZTONSÁG. SZAPPANMENTES, ILLATANYAG-MENTES.

Újszülöttek bőrén is klinikailag bizonyított toleranciával.

400 ml-s pumpás kiszerelés

Lipikar Syndet AP+ packshot from Lipikar, by La Roche-Posay

Tulajdonságok

Érzékeny, nagyon száraz, atópiás ekcémára hajlamos bőrre újszülöttek, csecsemők, gyermekek és felnőttek számára. Kisbabák fejbőrére és koszmós bőr ápolására is használható.MÁR ÚJSZÜLÖTT KORTÓL!

Shea vajjal, Niacinamide-dal és a La Roche-Posay exkluzív, szabadalmazott hatóanyagával, az atópiás ekcémára hajlamos bőrt ápoló Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított, extra kímélő krém-tusfürdő.

Előnye

Azonnal nyugtatja a bőrt.
Segít megerősíteni a bőr barriert és fenntartani a mikrobiom egyensúlyát.

Alkalmazási tanács

Nyomjon egy kis adagot a tenyerébe, finoman masszírozva vigye fel a nedves bőrre, majd bő vízzel öblítse le. Nem csípi a szemet.

Fürdés után használjon lipidpótló, irritáció elleni testápolót, például a LIPIKAR BALZSAM AP+-t a nagyon száraz bőr nyugalmi állapotának meghosszabbításáért. Bőre azonnali megnyugtatása érdekében használja a LIPIKAR STIFT AP+-t bárhol és bármikor.

Összetevők

Értékelés

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Csodát tett a bőrünkkel ”

Gyermekem két hetes korában ajánlotta a bőrgyógyász szakorvos ezt a fürdetőt, amikor "családi örökségként" nála is atópiás dermatitiszt diagnosztizált. Addig nem ismertem ezt a termékcsaládot, azóta viszont semmi pénzért nem válnék meg tőle, az egész család ezt használja. Végre egy olyan termék aminek nem csak a marketingje tudja azt amit igér. Kisfiam bőrét pár nap alatt rendbehozta. Nagyon örülök neki hogy rátaláltunk.

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Tusfürdő ”

Bőrgyógyász ajánlotta a terméket, azóta csak ezt használom. Javított a bőröm minőségén, a panaszaim megszűntek. Illata visszafogott, szinte nincs is, kellemesen habzik zuhanyzáskor.

By: 

Age: 30-39 év

5

“ Tusfürdő ”

Ekcémás bőrű lányomnak vettem a tusfürdőt,hátha alapon mert eddig semmi nem segített. Szupernek bizonyult ez a termék,nem kell fürdés után vastag réteg testápolót a bőrére kenni.És már nem vakarja véresre magát.

By: 

Age: 35-44 év

5

“ Csoda 2 ”

A tökéletes fürdető egy pici baba számára! A 7 hónapos lányunk imádja és a bőre is tökéletes mióta ezt a termékcsaládot használjuk! (Anya is imádja!) 😊

A La Roche-Posay ajánlja

Nézze meg az összes terméket ebben a kategóriában
La Roche-Posay termálvíz packshot from Termálvíz, by La Roche-Posay