Toleriane Teint   packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Toleriane Teint 

Nagyon könnyen alkalmazható korrekciós alapozó fluid.

3337872412301
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU b
SGU omega

Korrigál és egységesíti a bőrszínt.

30 ml

Toleriane Teint   packshot from Toleriane Teint, by La Roche-Posay

Tulajdonságok

Egyenetlen, érzékeny és intoleráns bőr.
Kijavítja a bőr egyenetlenségeit, egységes arcszínt adva a bőrnek. Új, szabadalmaztatott textúrájának köszönhetően, könnyen használható, még túlérzékeny bőrön is, a természetes smink hatás eléréséért. Hosszantartó komfortérzetet biztosít, foltok nélkül. Nagyon kíméletes.
Tartósítószer mentes. Érzékeny bőrön vizsgált. Nem komedogén. UV védelem SPF 25.

Hatékonyság

Javítja a bőr egyenetlenségeit és egységes, tökéletes foltmentes arcszínt biztosít.

Alkalmazási tanács

Vigyen fel kis mennyiséget az ujjhegyével vagy ecsettel úgy, hogy az arcközép tájról körkörös mozdulatokkal haladjon az arcszélek felé.

Összetevők

Értékelés

By: 

Age: 35-44 év

5

“ A legtökéletesebb alapozó ”

A lehető legjobb fedés, könnyű használat, apró hibák javítására is kiváló, nem kell az egész arcot komplett lealapozni. Nagyon természetes szín, szuper tartós. Nagyon sokáig elég a tubus, mivel minimális mennyiség elegendő belőle!

By: 

Age: 25-34 év

5

“ natural ”

Egyenletes fedés, tartós, nem okoz irritációt, nem komedogén. A hétköznapokon viselem a könnyű textúrájának köszönhetően a felvitele egyszerű, komfortos érzetet nyújt. Az arcbőrömön matt hatást képez, de mégsem veszi el a bőröm természetes frissességét és fényét. A szem alatti ráncaimban nem ül bele, ezáltal kiküszöbölve a maszk hatást. Számomra rendkívül fontos a természetes megjelenés, ha tehetem nem használok alapozót, mert rengeteg káros, ártalmas összetevőt tartalmaz, amely kifejezetten árt a bőrnek. Ellentétben a Toleriane Teint-el, amely táplálja, hidratálja és megóvja a káros napsugaraktól az arcbőröm.