Toleriane Arctisztító Krém packshot from Toleriane, by La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin
ÚJ

Toleriane Arctisztító Krém

Arctisztító krém. Komfortérzetet ad. Bőrszárazság ellen.

200ml : 3337875570404 400ml : 3337875545778
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU b
SGU omega

Lágy, tejszerű textúrában, mely fenntartja a bőr természetes nedvesség- és lipidtartalmát, valamint segít a bőr barrier védelmében.

200 ml / 400 ml

Toleriane Arctisztító Krém packshot from Toleriane, by La Roche-Posay

Tulajdonságok

Normál és száraz érzékeny bőrre.
Tiszta formula: szappanmentes, illatanyagmentes, tartósítószer-mentes. Tisztító hatékonyság a bőr szárítása és irritálása nélkül. Különleges textúra a bőr súrlódásának minimalizálásáért. 4 ápoló hatóanyaggal a komfortérzet fokozásáért már az első használat után.

Hatékonyság

Komfortérzetet adó arctisztító krém tiszta, aktív formulával bőrszárazság ellen.

Előnye

Csak a tisztításhoz és sminkeltávolításhoz szükséges összetevőket tartalmazza. Cocobetaine-nal, egy gyengéd, tisztító hatású felületaktív anyaggal, valamint 4 ápoló összetevővel.

Alkalmazási tanács

Alkalmazás: Habosítsa fel a tenyerében kis mennyiségű vízzel. Masszírozza a terméket gyengéden az arcbőrére, a szemkörnyék elkerülésével. Öblítse le alaposan.

Összetevők

Értékelés

By: 

Age: 25-34 év

5

“ premium ”

A terméknek konkrétan a lelkét érzem az arcbőröm találkozásával magamon. Kifinomult textúra, lágy illat, prémium kategória. Luxus érzetet vált ki a viselése számomra, amely gyakorlatilag az első használattól kezdve azonnali. Számomra abszolút ő az egyik befutó jelenleg. Mindennap használom zuhanyzás közben nedvesített arcra felkenve, kíméletesen eltávolítja a smink maradványait, szennyeződéseket. Hidratál, puha arcbőrt kölcsönöz. Férfiak is bátran használhatják arcápolásra, arctisztításra vagy szimplán borotválás közben létrejött irritáció csökkentésére, zseniális csodaszer.

A La Roche-Posay ajánlja

Nézze meg az összes terméket ebben a kategóriában