A heti bőrápolási rutinod kiegészítéséhez mi, a La Roche-Posay-nál egy sor tisztító arcmaszkot és hámlasztót dolgoztunk ki, termálvízzel vagy olyan aktív bőrnyugtató összetevőkkel gazdagítva, mint például a neurosensine, és érzékeny bőrön tesztelve. Mostantól felélénkítheted a fakó arcbőröd, eltávolíthatod a szennyeződéseket, és ragyogóbb, fényesebb arcbőrt érhetsz el, miközben optimális toleranciát is biztosítasz a bőrödnek. 
Felnőtteknek Tinédzserek Akné Bőrhibák Zsírosság Fénylő bőr ellen Tisztító Pórustisztító Aknéra hajlamos bőr Kombinált bőr Zsíros bőr

EFFACLAR FAGGYÚSZABÁLYZÓ ARCMASZK,
KIFÉNYESEDÉS ELLENI TISZTÍTÓ MEGOLDÁS

ZSÍROS, AKNÉRA HAJLAMOS BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.