La Roche Posay Meggyengült bőr  cicaplast termékcsalád oldal teteje
A gyermekeid gyakran ki vannak téve a sérüléseknek, és persze a bőrük is. Ezen bőrápolók célja a gyógyulási folyamat felgyorsítása, a lehető legszebb hegért. Mi, a La Roche-Posay-nél egy egész sor védő, bőrnyugtató balzsamot fejlesztettünk ki, a bőröd ápolásáért a gyógyulás után. Termálvízzel gazdagítva érzékeny bőrön tesztelve.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Tinédzserek Bőrszárazság Irritált bőr Nyomok Érzékeny bőr Nyomok ellen Hidratáló Bőrfelszín megújító Védő Test Arcra Ajkak

CICAPLAST, A REGENERÁLÓDÁST ELŐSEGÍTŐ ÁPOLÁS
IRRITÁLT, IGÉNYBEVETT BŐRRE

CICAPLAST GEL B5, A LÁTHATATLAN RAGTAPASZ
IRRITÁLT, IGÉNYBEVETT BŐRRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.