A bőrápolási termékek tiszta bőrön a leghatékonyabbak, ezért olyan fontos a mindennapos szépségápolási rutin során a tisztítás. A La Roche-Posay tonikjai eltávolítják a tisztítás után visszamaradt makacs szennyeződéseket, miközben megszépítik a bőrtónust és összehúzzák a pórusokat is. Termálvízzel gazdagítva, érzékeny bőrön tesztelve, minden bőrtípusra megfelelő, a nagyon száraztól a pattanásokra hajlamos bőrig.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Újszülöttek akár már születés utáni első napoktól Tinédzserek Akné Bőrhibák Irritált bőr Zsírosság Érzékeny bőr Bőrszárító kezelés alatt álló bőr Bőrhibák ellen Szennyezett levegő ellen Tisztítás Komfortérzet Hosszan tartó Sminkeltávolító Mattító Hidratáló Védő Tisztító Frissítő Puhító Aknéra hajlamos bőr Kombinált bőr Irritált sérült bőr Zsíros bőr Érzékeny

TERMÁLVÍZ ÉS MICELLÁS VÍZ ULTRA ÉRZÉKENY BŐRRE, BŐRNYUGTATÓ TISZTÍTÓ MEGOLDÁS
AZ ÉRZÉKENY BŐRÖDRE

MICELLÁS VÍZ ULTRA REAKTÍV BŐRRE ÉS SEROZINC, A TISZTÍTÓ RUTIN
REAKTÍV, ALLERGIÁS BŐRÖDRE

EFFACLAR, SZAKÉRTŐ TISZTÍTÓ RUTIN
ZSÍROS, AKNÉRA HAJLAMOS BŐRÖDRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.