Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Panel 5:
Panel 5:
Panel 6:
Panel 6:


12 hónap
  • Tubus
  • Felnőtteknek
  • Könnyű textúra
    Egyenletes felvitel
  • Arcra és testre

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜNK BELE

XL-PROTECT

UV-szűrők és antioxidánsok hatékony kombinációja, amely a széles spektrumú UVA- és UVB-sugárzás elleni védelem mellett segít megóvni a bőrt az olyan károsító tényezőktől is, mint az infravörös sugárzás és a szennyezett levegő.

TERMÁLVÍZ

Magas szelénkoncentrációjának köszönhetően nyugtató és antioxidáns hatású. Hatékony az UVA- és UVB-sugarak hatására felszabaduló szabad gyökökkel szemben.

GLICERIN

A glicerin egy hatékony hidratáló összetevő, amely segít megóvni a bőrt a kiszáradástól és a hámlástól azáltal, hogy képes megtartani a saját tömegével azonos mennyiségű nedvességet a bőrfelszínben, így simává és hidratálttá teszi a bőrt napokon át.

IGAZOLTAN HATÉKONY

Már több mint 25 éve az Anthelios úttörő márka a forradalmi innovációk terén: UVA szűrők, széles spektrumú védelem, textúrák & technológiák.
Klinikailag bizonyított hatékonyság napérzékeny és intoleráns bőrre. Az Anthelios fényvédők hatékonyságát 31, a fotodermatológiában világhírű bőrgyógyász szakértő által végzett in vivo klinikai vizsgálat bizonyítja.

NEKED MELYIK
MEGFELELŐ?

A TÖKÉLETES VÁLASZTÁS
A BŐRÖDNEK

NYERŐ ANTHELIOS TRIÓ

Az ANTHELIOS a napvédelem úttörője. Széles spektrumú, rendkívül magas védelmet nyújt, ami csaknem 30 év, a napvédelemmel és az érzékeny bőrrel kapcsolatos fejlett klinikai kutatás eredménye.
ÖNBARNÍTÓ MEGOLDÁS

A POSTHELIOS HIDRATÁLÓ NAPOZÁS UTÁNI ÁPOLÓ KRÉM lipidpótló hatóanyagokban gazdag...

Nézd meg

FEDEZD FEL A
TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TERMÉKEIT!

Az ANTHELIOS a napvédelem úttörője. Széles spektrumú, rendkívül magas védelmet nyújt, mely több mint 25 éves, napvédelemmel és a napérzékeny bőrrel kapcsolatos klinikai kutatás eredménye.