Az atópiás ekcémára hajlamos bőr egy bőrbetegség, amely főként csecsemőket és gyermekeket, néha pedig felnőtteket is érint. A La Roche-Posay több mint 20 éve fejleszti bőrápoló termékcsaládját, kifejezetten az atópiás ekcémára hajlamos bőr nyugtatására és védelmére. Szakszerű összetételeink magas toleranciát biztosítanak minden családtag számára, beleértve az újszülötteket is.
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Újszülöttek akár már születés utáni első napoktól Tinédzserek Bőrszárazság Irritált bőr Bőrszárazság ellen Nem irritál KIújulásgátló hatás Viszketés ellen Hidratáló Atópiára hajlamos bőr Száraz bőr Ekcémára hajlamos bőr Irritált sérült bőr

LIPIKAR, A VISZKETÉS ELLENI TÖRŐDÉS
EKCÉMÁRA HAJLAMOS BŐRRE

AQUA POSAE FILIFORMIS,
SZABADALMAZOTT ÖSSZETEVŐNK, AMELY A MIKROBIOMRA HAT

A La Roche-Posay az AQUA POSAE FILIFORMIS különleges, szabadalmazott összetevőt használja, amely a rendkívül száraz bőrt okozó mindkét tényezőre hat - a mikrobiomra és a bőrbarrierre - és meghosszabbítja az extrém száraz bőr nyugalmi állapotát.
Lipidpótló
Tusfürdő olaj
Viszketés és irritáció ellen
Arcra és testre
LIPIKAR AP+
TUSFÜRDŐ OLAJ
Nézd meg
Irritáció ellen.
Viszketés ellen.
Nagyon kíméletes krém-tusfürdő
Arcra és testre
LIPIKAR
AP+ SYNDET KRÉM-TUSFÜRDŐ
Nézd meg
Viszketés elleni stift
Atópiás ekcémára hajlamos bőrre
Babák, gyerekek, felnőttek számára
Lipikar AP+
STIFT
Nézd meg

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.