Korrigálja az öregedés látható jeleit, kompromisszum nélkül a bőr érzékenységén. Mi, a La Roche Posay-nál ránctalanító, bőrfeszesítő és ragyogást adó készítmények széles választékát kínáljuk, amelyeket érzékeny bőrön teszteltek, hogy az aktív összetevőket, mint például a hialuronsavat, a B5-vitamint, a retinolt és a neurosensine-t, valamint a bőrnyugtató hatású termálvizet magas koncentrációban tartalmazhassák, az optimális toleranciáért.
Allergiára hajlamos bőr Öregedésgátló Feszesség Érzékeny bőr Nagyon érzékeny bőr Ráncok Öregedésgátló Fáradtság jelei ellen Szennyezett levegő ellen Ránctalanító Korrekciós Könnyű textúra Hidratáló Teltséget adó Bőrfelszín megújító Frissítő Helyreállító Életerőt adó hatás Simító UV-sugárzás elleni védelem Dúsító Kombinált bőr Száraz bőr Egyenetlen bőrtónus Érett bőr Normál és kombinált bőr Túlérzékeny, allergiára hajlamos bőr Érzékeny Napnak kitett Szemek Arcra Nyakra

RÁNCOK, TELTSÉG- ÉS RUGALMASSÁGVESZTÉS
TISZTA HIALURONSAV + B5-VITAMIN

RÁNCOK, A RAGYOGÁS HIÁNYA, EGYENETLEN BŐRTEXTÚRA
TISZTA C-VITAMIN + NEUROSENSINE

MÉLY RÁNCOK, EGYENETLEN ARCSZÍN, PHOTOAGEING
[TISZTA + FOKOZATOSAN FELSZABADULÓ RETINOL] + GLICERIN

 • LaRochePosayProductPageAntiAgingCreamRedermicRConcentrateIntensive30ml
  Öregedésgátló bőrápoló
  Mély ráncok. Öregedési foltok.
  Érzékeny bőr
  REDERMIC RETINOL
  KONCENTRÁLT BŐRÁPOLÓ
  Nézd meg
 • LaRochePosay Termék Öregedésgátló Retinol B3Szérum 30ml 3337878694469 FSS 1
  Koncentrált ránctalanító
  Mély ráncok. Bőrsimító. Regeneráló.
  Retinol B3
  szérum
  Nézd meg
 • placeholder

  A bőrvédő
  vitamin 

  Az 1913-ban felfedezett Retinol az A-vitamin természetesen előforduló aktív formája, amely alapvető szerepet játszik a bőr gátfunkciójának fenntartásában. A retinolhiányos p...

  NÉZD MEG

A BŐRÖD ÉRZÉKENY 
AZ ALLERGIÁKRA

HYALU B5 
ERŐTELJES REGENERÁLÓ MOLEKULÁK

Tudd meg hogyan töltsd fel és regeneráld érzékeny bőrödet.
Szeretnéd nedvességgel feltölteni és regenerálni érzékeny bőrödet? Bőrgyógyászati hatóanyagok szinergiája. Tiszta hialuronsav duója, intenzíven feltöltő és hidratáló, erőteljes regeneráló molekulákkal, B5-vitaminnal + madecassosiddal, érzékeny bőrre kifejlesztve. Simítja a ráncokat, nedvességgel tölti fel, hidratálja, regenerálja és nyugtatja a bőrt. Öregedésgátló Hyalu B5 szérum. Nedvességgel tölti fel és regenerálja az érzékeny bőrt.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.