Belső és külső tényezők a bőr vízvesztését és kiszáradását okozhatják, ami feszüléshez és kellemetlen érzethez vezethet. Mi, a La Roche-Posay-nál intenzív, hosszan tartó hidratálást biztosító ápolók széles választékát kínáljuk La Roche-Posay termálvízzel és más, érzékeny bőrre kifejlesztett nyugtató összetevőkkel a kiváló bőrápolási eredményekért nap mint nap.
Szemkörnyékápoló Hidratáló Szérum Fáradtság jelei ellen Stressz ellen Hidratáló Életerőt adó hatás Simító Krém Friss Gél Beszívódó Szemek Arcra

HYDRAPHASE, VÍZVÉDŐ HATÁS
VÍZHIÁNYOS, ÉRZÉKENY BŐRÖDRE

KULCSFONTOSSÁGÚ ÖSSZETEVŐK
NÉZZÜNK BELE

LA ROCHE-POSAY TERMÁLVÍZ

Bőrnyugtató. A bőr vízzel itatódik át.

Hialuronsav

Erőteljes hidratáló összetevő. Segít a bőrnek megtartani a nedvességet, akár egész nap.

Glicerin

A glicerin egy erős hidratáló, amely segít enyhíteni a kiszáradást és a hámlást azáltal, hogy saját súlyának megfelelő vizet vonz magához a bőr külső rétegébe, így az napokig sima és hidratált lesz.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.