A pattanásos bőr olyan állapot, amelyet a túlzott faggyú okoz. Mi, a La Roche Posay-nál tisztító és bőrnyugtató termékcsaládot fejlesztettünk ki a bőrhibák korrigálására. Jól tolerálható és hatékony hatóanyagok, például a szalicilsav vagy a niacinamid használatával minden termék segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, miközben a bőrhibákat célozza, valamint csökkenti a zsíros bőr és a tág pórusok megjelenését. 
Felnőtteknek Tinédzserek Kitágult pórusok ellen Bőrhibák ellen Nyomok ellen KIújulásgátló hatás Fénylő bőr ellen Tisztítás Komfortérzet Korrekciós Hámlasztó Hosszan tartó Sminkeltávolító Mattító Hidratáló Tisztító Simító Pórustisztító Egységesítő UV-sugárzás elleni védelem Akné Sötét foltok, mitesszerek Bőrszárazság Bőrhibák Nyomok Zsírosság Hegek Érzékeny bőr Bőrszárító kezelés alatt álló bőr fényvédelem Aknéra hajlamos bőr Kombinált bőr Zsíros bőr Érzékeny

A SZAKÉRTŐ TERMÉKCSALÁD
ZSÍROS, AKNÉRA HAJLAMOS BŐRRE

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.