Több mint 90 000 bőrgyógyász ajánlásával

A La Roche-Posay és a bőrgyógyászok:
különleges együttműködés az érzékeny bőr szolgálatában

Img_A La Roche-Posay és a bőrgyógyászok: különleges együttműködés az érzékeny bőr szolgálatában

A kivételesen jótékony hatású termálvíz és az érzékeny bőr szakértőinek rendkívüli tudása egyesül a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium és világszerte 90 000 bőrgyógyász együttműködésén keresztül. Negyven éves kapcsolat gyümölcse ez a valóságos közösség, amely messze túlmutat az érzékeny bőr mindennapos segítésén. Exkluzív klinikai tanulmányokon való együttműködés, a bőrgyógyászati szakértelem megosztása, a folytonos oktatáshoz és a társadalmilag felelős tevékenységekhez való hozzájárulás... a bőrápolási szakértőkkel való szoros együttműködésünkön keresztül napról napra könnyítjük meg az érzékeny bőrű emberek életét.

A szükségletek megértése és a megoldások megalkotása

A terápiák kiegészítésének gondolatától vezérelve, bőrápolási készítményeink célja segíteni a bőrgyógyászokat az adagok csökkentésében, a beteg-együttműködés növelésében és akár egyes - orvosi kezelések okozta - bőrfelületet érintő mellékhatások korlátozásában. Az olyan formulák előállítása, amelyek tökéletesen illeszkednek a bőrgyógyászok elvárásaihoz a hatékonyság, tolerancia és kozmetikai szempontból egyaránt, rendkívül szoros munkakapcsolat létrejöttéhez vezet. Ennek pedig így kell lennie a bőrápolási készítmények létrehozásának minden egyes szakaszában, egészen a szükségletek azonosításától kezdve a  szigorú klinikai tanulmányok elvégzéséig.

Az európai és brazíliai tudományos bizottsági üléseink alkalmával - melyek felbecsülhetetlen értékkel bíró alkalmak a tudás megosztására és a véleménycserére - 15 bőrgyógyász gyűlik össze különböző országokból. Számunkra ezek a megbeszélések kiváló alkalmat jelentenek az érzékeny és problémákra hajlamos bőr, valamint az ennek kezelését végző szakértők jobb megértésére. A La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium innovatív erejének és az egészségügyi szakemberek gyakorlati tudásának találkozására tökéletes példa a
  Lipikar Baume AP+, az a bőrápoló krém, amely gondoskodik a nagyon száraz és az atópiára hajlamos bőrről, és amely már bizonyította hatékonyságát a fellángolások késleltetése vonatkozásában egy tíz országban, 1.256 gyermeken elvégzett empirikus tanulmány keretén belül1.

A társadalmi felelősségvállalás melletti elköteleződésünk a bőrgyógyászokkal karöltve

v_logo-fondation_LRP.jpg

A bőrgyógyászok iránti elköteleződésünk kézzelfogható bizonyítéka az 1995-ben létrehozott La Roche-Posay Alapítvány, mely minden évben adományokkal segíti a fiatal kutatókat, illetve bátorítja azokat a szociálisan felelős kezdeményezéseket, melyek a páciensek életminőségének javítását célozzák.

Tudjon meg többet

Szakértelmünk megosztása a szakemberekkel

"Minden Spanyolországban kezdődött 15 éve, a Spanyol Dermatológiai Társaság és a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium elnökének találkozójával", emlékszik vissza Claire Sentenac, a La Roche-Posay nemzetközi orvosi kommunikációjáért felelős igazgatója. Ez a példátlan együttműködés vezetett a "Residents' Class" létrejöveteléhez: orvosi képzés abból a célból, hogy felhívják a fiatal bőrgyógyászok figyelmét az újfajta terapeutikus megközelítések megjelenésére és a napvédelem fontosságára.

Ez a jelenleg 18 országban elérhető kezdeményezés megalapozta a La Roche-Posay számos egyéb, a bőrgyógyászok tevékenységének támogatására irányuló akcióját. Folytonos oktató programok, online tréning, tudományos publikációk,  speciális smink workshopok, atópia-iskolák, a "Melanóma Napok" támogatása:   csak hogy néhány példát említsünk az egészségügyi szakemberekkel történő mindennapos együttműködésre annak érdekében, hogy megkönnyítsük az érzékeny bőrű vagy bőrproblémáktól szenvedő emberek életét.

A mögöttünk álló szakértői hálózat

A bőrgyógyászokkal folytatott együttműködésünk nem merül ki a bőrápolási készítményeink piaci bevezetésében: orvoslátogatóink közreműködésével állandó kapcsolatban vagyunk egészségügyi szakemberek széles körével, és folyamatosan gyűjtjük a páciensek készítményeinkkel kapcsolatos tapasztalatait. Ez a folyamat elengedhetetlen annak érdekében, hogy mélyítsük tudásunkat, és még hatékonyabb bőrápolási készítményeket fejlesszünk ki.

1Megfigyeléses tanulmány 2.060 gyerek részvételével 10 országban.