0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

A bőr ápolása napozás után

Img_A bőr ápolása napozás után

green: text missing on actual HU webpage
Nyáron bőre erős hatásoknak van kitéve. Napsugárzás, homok, sós víz….ezek mind károsíthatják, irritálhatják bőrét. A megoldás: egy regeneráló napozás utáni testápoló.

Nap végi hidratálás

A hidrolipid film és az epidermisz védelme szempontjából a napozás utáni bőrápoló termék alkalmazása fontos lépés a nyári rutinban. A lipidpótló hatóanyagokban gazdag Posthelios segíti a hidrolipid film helyreállítását. Alkalmazza a napsugaraknak kitett területekre az esti zuhanyzás után. Bőre táplált, hidratált, rugalmas és puha lesz.

A pirosság csökkentése

Annak ellenére, hogy mindannyian tudjuk, hogy fontos a hatékony védelem a leégés megakadályozásának érdekében, néha bőrünk mégis kipirult és felhevült egy strandon eltöltött nap után. Ilyenkor a Posthelios bőrnyugtató hatásával azonnali enyhülést hoz.

Válassza a megfelelő védelmet

Az Anthelios termékcsaládnak köszönhetően magas védelmet kap. Speciális textúrákkal minden bőrtípusnak és környezeti körülménynek meg tud felelni.

A barnaság meghosszabbítása

Végül ne felejtsük el, hogy a fényvédő nem akadályozza meg a barnulást. Éppen ellenkezőleg, hozzásegít egy természetesebb és tartós barnasághoz. Az olyan napozás utáni bőrápoló napi használata, mint a Posthelios, akár több héttel a nyaralás után is segít fenntartani a bőr ragyogását.

A La Roche-Posay termálvíz előnyei

Nyugtatja a külső tényezők (pl. napsugárzás) által irritált bőrt. Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és antioxidáns tulajdonságait.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False