Fókuszban...

A smink jövője a bőrápolásban rejlik

Img_A smink jövője a bőrápolásban rejlik

A következőkben felsorolunk néhány kritériumot, amely segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb készítményt, amely megmutatja, hogy a bőrápolás alapvető fontosságú, míg a sminkkészítményektől sem kell félnünk.

Kontextus

Make-up: a bőrünkre szabva

A bőrápoló termékünknek “öltöztetnie kell” a bőrünket az egész nap folyamán, ezért oda kell figyelnie a törékenységére. Keressük a csomagoláson az olyan kifejezéseket, mint a “bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt”, “hipoallergén” és “nem komedogén”, amivel elkerülhetjük a bőrreakciók kockázatát, amennyire csak lehet. A nikkel szintén egy potenciális allergén, így mindenáron el kell kerülni. Ezért a “Nikkel tesztelt” termékek választása a legjobb opció, amelyek esetében minimalizálták a termékek nikkel tartalmát, ezáltal az allergiás reakciókat is.

Kontextus

Változtassa meg a véleményét az érzékeny bőrre való sminkekről

Annak érdekében, hogy visszanyerje hitét a sminkkészítményekben, válasszon olyan termékeket, amelyeket hidratáló és bőrnyugtató hatóanyagokkal gazdagítottak így ezek óvják a bőrt az egész nap folyamán. Mindegy, hogy a könnyed vagy magas fedésű készítményeket részesíti előnyben, bármilyen típusú érzékeny bőr megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást a La Roche-Posay Toleriane termékcsaládban.

Közeli védelem

Ne hagyja figyelmen kívül bőre szükségleteit

Bőrünk ápolása fontos dolog. De védeni ugyanolyan fontos. A nap folyamán a bőrt minden oldalról érik támadások, így a bőrápolóknak védőpajzsként kell működniük. Legalább közepes védelmet nyújtó UV szűrő és antioxidáns hatással bíró összetevők megléte elengedhetetlennek számít. A cél az, hogy megvédjék a bőrt a külső agresszióktól és az idő előtti bőröregedéstől.

Erősítse bőrét

Gyönyörű, természetes bőr

Nem kell tovább keresgélnie a szebb bőr elérése érdekében! Válassza a legérzékenyebb bőr számára is jól tolerálható minőségi pigmentekből kialakított ultra-finom textúrákat, amelyek beleolvadnak a bőrbe és alkalmazkodnak az arc színéhez. A végeredmény természetesen egységes, csíkok és foltok nélküli bőr, amely saját szépségében ragyog.

Tegye ragyogóvá arcszínét

Ragyogó arcszín, se több, se kevesebb

Néhányan összekeverhetik a “ragyogó hatást” a “fénylő arcbőrrel”. Míg a ragyogó arcszín az egészségesen szép bőr jele, az olajosan fénylő bőr pont az ellenkezőjét jelenti. A textúrák esetében fontos, hogy ne legyenek zsírosak, ragadósak a bársonyos végeredmény eléréséért, amely természetes fényt tükröz vissza, csillogás nélkül.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket

A La Roche-Posay ajánlja

Minden termék