0
test Fb connect

INFORMÁCIÓ AZ ATÓPIÁS EKCÉMÁRÓL

A La Roche-Posay elkötelezettsége

Bőrgyógyászokkal együtt
A La Roche-Posay már több mint 30 éve működik együtt bőrgyógyászokkal a világ minden pontján, hogy olyan bőrápolási és smink termékeket hozzon létre, amik meghaladják és kielégítik az igényeiket és elvárásaikat. A La Roche-Posay számos tevékenységgel, például betegek számára szervezett oktatási workshopokkal és bőrrák-szűrésekkel támogatja a bőrgyógyászok képzését és mindennapi munkájukat.

La Roche-Posay.
Több mint 25 000 bőrgyógyász ajánlásával.

Családokkal együtt

  • Az oktató tevékenység (mint például a gyerekek és felnőttek által szívesen látogatott Atópia-Iskola vagy a krém workshop) támogatásával reméljük, hogy hozzájárulunk a betegség gyorsabb megértéséhez és a kezelésekhez való könnyebb hozzáféréshez. Jelenleg 80 ilyen iskola működik 23 országban. A terápiás oktatás alapelveit betegekkel folytatott, tapasztalataikkal, tudásukkal, hozzáértésükkel kapcsolatos beszélgetések alapján alakították ki, hogy jobban a páciensek egyszerűbben megbirkózhassanak a betegséggel.
  • Több mint 415 000 beteget kezeltek a La Roche-Posay Termálközpontban 1905 óta (8 000 páciens évente).
  • 2011-ben számos országban jött létre partnerkapcsolat betegszervezetekkel.

Kanadában például, ahol a gyerekek több mint 25%-a szenved ekcémától, a "100 család" nevű szervezet nyújt platformot a tapasztalatok megosztására a közösségi hálókon. A szülők a gyermekük atópiájának kezeléséhez szükséges La Roche-Posay termékeket kapnak egy éven keresztül, hogy felmérhessék a kis páciens életminőségének javulását.

A kutatásért

  • 2010 végéig a márka több mint 600 epidemológiai és obszervációs klinikai tanulmányért volt felelős.
  • Egy orvosokból álló csapat felel 26 országban a fogyasztói visszajelzések folyamatos elemzéséért.
  • A La Roche-Posay Alapítvány 131 bőrgyógyászati ösztöndíjat osztott ki 1995-ös indulása óta.

ATÓPIÁS WORKSHOPOK

Atópia workshopok a családok támogatásához

Az atópiás betegtalálkozókat kórházakban szervezik atópiás felnőttek és gyerekek számára terápiás képzés formájában.
Ezeket egészségügyi szakemberek - nővérek, orvosok, pszichológusok - vezetik, akik segítenek a betegeknek a betegség megértésében és annak napi szintű kezelésében.

Ez segít a betegeknek abban, hogy tudatában legyenek saját akaraterejükkel a mindennapi élet javulása és a kezelésbe vetett bizalom növelése érdekében, valamint az állapot megfelelő kezeléséért, aminek nem mindig szentelünk kellő mennyiségű figyelmet. A betegeknek lehetőségük nyílik kifejezni kellemetlen érzésüket mások betegségükre való reakciójával kapcsolatban, megtanulhatják a fájdalom és a viszketés csökkentésének helyes módját, és megérthetik magát a betegséget annak kezelési módjaival együtt.
A betegség "megszelídítése" által a betegek megtanulnak könnyebben együtt élni azzal.

Az atópiás találkozók biztosítják azt, hogy bárki találhasson magához hasonló helyzetben lévő betegtársat. Megoszthatják egymással a tapasztalataikat és a fájdalmukat, előnyükre válhat, hogy az egészségügyi szakemberek támogatást nyújtanak, beszélgetnek velük. Ez egy olyan hely, ahol megtanulhatnak kitörni az elszigeteltségből és felülkerekedhetnek a kirekesztettség érzetén.

80 ATÓPIA-ISKOLA VILÁGSZERTE

Fedezze fel a Lipikar AP+ termékcsaládot

Fedezze fel a Lipikar AP+ bőrápolókat az atópiás ekcémára hajlamos bőr teljeskörű ápolásáért.

AKÁR FELEANNYI VAKARÓZÁS A NYUGODTABB ÉJSZAKÁKÉRT ÉS JOBB NAPPALOKÉRT.

LIPIKAR
SYNDET AP+ ÉS BAUME AP+
ÚJ KLINIKAI TANULMÁNY

Az atópiás ekcéma a gyermekek
20 %-át érinti
80 %-uk nehezen tud elaludni és gyakran felébred éjjel. Ez nemcsak az alvásuk minőségét, hanem az életminőségüket is negatívan befolyásolja.

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a LIPIKAR SYNDET AP+ és BALZSAM AP+ legalább napi egyszeri, együttes használatával az atópiás ekcémára hajlamos bőrű gyermekeknél és felnőtteknél akár feleannyi vakarózással telhet az éjszaka, javítva az alvásuk és életük minőségén.*

MEGÚJULT CSOMAGOLÁSBAN
A La Roche-Posay bevált klasszikusai,
a Lipikar Syndet AP+ krémtusfürdő és
a Lipikar Balszam AP+ testápoló balzsam most megújult csomagolásban segítenek az ekcémára hajlamos száraz bőrűeken. Az extra kíméletes, shea vajjal és niacinamiddal gazdagított tusfürdő már tisztálkodás közben segít megelőzni a bőrszárazságot és a viszketést, a testápoló balzsam pedig többek között 20% shea vajjal ápolja a bőrt. Mindkét készítmény tartalmazza a különleges Aqua Posae Filiformis prebiotikumot, amely képes támogatni az ún. mikrobióm – a bőrfelszín mikroflórájának - egyensúlyát.

ÚJSZÜLÖTTEKNEK IS

Most új klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Syndet AP+ krémtusfürdő és Balzsam AP+ testápoló akár újszülötteken is biztonságosan alkalmazható!

* Klinikai értékelés: 51 alany (felnőttek és gyerekek), 15 nap, Lipikar Syndet AP + és Balszam AP + napi alkalmazása mellett.

Orvosi megbeszélés
Hogyan alkalmazzunk kortizon tartalmú krémet

25 év tapasztalat az atópiára hajlamos, száraz bőr ápolásában

A La Roche-Posay 25 éve alkotta meg a LIPIKAR termékcsaládot. Ez a testápoló termékcsalád száraz bőrű gyermekek és felnőttek számára számos klinikai teszt során hatékonynak bizonyult, ezáltal kialakítva vezető szerepét a bőrlágyító krémek piacán.

Melyik Lipikar termék a legmegfelelőbb az Ön számára?

Csecsemők
Elsősorban az alábbi termékeket ajánljuk: Lipikar Syndet AP+ krém-tusfürdő vagy Lipikar tusfürdő olaj, Lipikar Baume AP+ balzsam a bőrápoló fürdő után, ha pedig S.O.S. segítségre van szüksége, használja a Lipikar Stick AP+ stiftet. A kivételesen jól tolerálható termékek különleges biztonsági tesztelésen estek át.

Gyermekek és felnőttek
Viszkető érzés vagy nagymértékben kiszáradt bőr esetén válassza az AP+ jelzésű termékeket (balzsam, tusfürdő és S.O.S. ápolás.) Segítenek megerősíteni a bőr barriert és csillapítják a viszkető érzést.

Nyugalmi fázisban a bőr szárazságának enyhítéséért használja a Lipikar testápoló tejet, amely mindennap alkalmazható.

TISZTÁLKODÁS

Könnyű vagy krémes: a tisztálkodó szer kiválasztása személyes preferencia kérdése.  Ne feledje: Intoleráns bőr esetén a Syndet AP+ krém-tusfürdő és a tusfürdő olaj a legkíméletesebb választás a bőr számára, aminek köszönhetően az irritáció kockázata minimumra csökken.

A Surgas egy ultra-hidratáló tusfürdő, melynek lipidpótló hatóanyagokat tartalmazó formulája már a zuhanyozás alatt segít megújítani a bőr barriert.

Preview : False