0
test Fb connect
0 day : 70 week : 11

La Roche-Posay | Laboratoire dermatologique

Üdvözöljük
 ,


Ne felejtse el kitölteni a heti beszámolóját!

Már hozzáfér a heti kérdőívhez.
Megtanítjuk, hogyan sminkelje magát úgy, hogy közben óvja bőrét.

Az ön videói

A bőröm fejlődése

Fényképek

A hét tanácsa, kérdése és hét ajándéka

vége

1. hét

1. tanács

Az akne megelőzése néhány egyszerű szabály betartásával

Néhány egyszerű szabály betartása segítségére lesz abban, hogy megelőzze az akne kialakulását. Alaposan, de gyengéden tisztítsa meg arcát. Ehhez ügyeljen arra, hogy olyan terméket válasszon, ami nem agresszívan távolítja el a faggyút, mert az a bőrt az újratermelésre készteti.
A bőrgyógyászok óva intenek attól, hogy hozzányúljunk a pattanásokhoz: ha piszkálják, csak növekszik az irritáció; ráadásul seb keletkezhet, ezért nehezebben gyógyul, így növelve a hegesedés kockázatát.
Kerülje az enyhe dörzsölést is (sisak, hajpánt, frufru). Végül, kerülje a napot is: igaz, hogy időlegesen szárítja a pattanásokat, de ez csak túlzott faggyútermelést fog eredményezni.

Conseil 1

A hét kérdése

Az akne jóindulatú jelenség

2. hét

2. tanács

Hogyan hidratálja bőrét?

A zsíros bőrűeknek kerülniük kell azokat a hidratálókat, amelyek eltömítik a pórusokat. Mindemellett ennek a bőrtípusnak is folyamatos hidratálásra van szüksége, hogy védett legyen a szennyeződésektől és a napi stresszfaktoroktól. Ez még fontosabb akkor, ha a bőr szárító kezeléseknek lett kitéve. A bőrgyógyászok erre a bőrtípusra nem komedogén készítményeket ajánlanak, amelyek illatanyagmentesek és kifejezetten a zsíros bőr számára készült formulával rendelkeznek, azaz kevesebb zsírosítő összetevőjük van, mint hidratáló.
Mattító hatású hidratálókat szintén lehet alkalmazni, hogy megelőzzük a bőr napközbeni kifényesedését.

Conseil 2

A hét kérdése

A zsíros bőrt nem kell hidratálni

3. hét

3. tanács

Tippek a kiegyensúlyozott étrendhez

A kiegyensúlyozott étrend segíti a a test és a bőr megfelelő állapotának elérését. Néhány tipp, kifejezetten zsíros bőrűeknek:
- Csökkentse a cukorbevitelt, ami a bőr egyik legnagyobb ellensége, és használjon inkább olyan cukorhelyettesítőket, mint a méz vagy az agavé szirup.
- Válasszon alacsony glikémiás indexű ételeket, vagyis olyanokat, amelyek nem emelik meg jelentősen a vércukorszintet. Ilyenek a gyümölcsök, zöldségek (különösen a bogyós gyümölcsök, amelyek kifejezetten védik a bőrt); teljes értékű gabona, teljes kiőrlésű rizs, quinoa, hajdina, teljes kiőrlésű kenyér, stb.
- Kerülje a finomított gabonát és a fehér lisztet (fehér kenyér, tészták), fehér rizs, cukor, burgonya, stb. Ezek mindegyike az inzulin hirtelen megemelkedését okozza, ami androgének felszabadulását eredményezi. Ezek pedig a fő felelősei a faggyútermelésnek.

Conseil 3

A hét kérdése

A csokoládé és a felvágottak fogyasztása előidézheti az aknét.

4. hét

4. tanács

Hogyan sminkeljen?

Annak érdekében, hogy elkerüljön minden irritációt és dörzsölést, bizonyosodjon meg róla, hogy a készítmény, amit használ, "bőrgyógyászatilag tesztelt", "hipoallergén" és "nem komedogén". Zsíros bőr esetén a smink hajlamos "elfolyni" és az alapozók gyakran eltömítik a pórusokat, megakadályozva ezzel a bőr megfelelő légzését. Emiatt javasolt inkább színezett hidratálókat használni, vagy olyan alapozókat, amelyek speciálisan erre a bőrtípusra lettek kifejlesztve. Válasszon nem zsíros, nem ragacsos formulákat, amiben minőségi pigmentek vannak, és amelyet még a legérzékenyebb bőr is tolerál. Fontos, hogy szinte egybeolvadjon a bőrrel és igazodjon a bőr tónusához is.
Végül, de nem utolsósorban, alaposan mossa le a sminket, mielőtt belekezd a napi arcápolási rutinjába.

Conseil 4

A hét kérdése

A csokoládé és a felvágottak fogyasztása előidézheti az aknét.

Fin

A teszt befejezéséhez szükséges kérdőív

Az ön véleménye is számít!

Mennyire elégedett a teszt eredményével?

Szívesen kipróbálná más termékünket is?

Tapasztalatai alapján ajánlaná ismerősének a La Roche-Posay-t?

Következő lépés

A teszt befejezéséhez szükséges kérdőív

A Ön tapasztalatai: mondja el véleményét!

Mi az általános tapasztalata a La Roche-Posay-val kapcsolatban? Mondja el szavakkal vagy képekben.

Fénykép hozzáadása

Fájl kiválasztása

Videó hozzáadása

Ajouter une vidéo
Mentés

Effaclar Duo


Halványítja a bőrhibákat.
Felszabadítja az eltömődött pórusokat.
24 órán keresztül hat

Több információ
Preview : False