0
test Fb connect

La Roche-Posay | Laboratoire dermatologique

Új

EFFACLAR DUO[+]

Akár néhány használat után: láthatóan kevesebb bőrpír.
Tartósabb használat után: az arcbőr egyenetlensége jelentősen csökken.
Új textúra: frissítő gél-krém, hidratálás és hosszantartó mattítás.

"Az akne nem csak a mitesszereket vagy a pattanásokat jelenti. Megvan az a kockázat is, hogy nyomokat hagy. Ez az érintettek első számú félelme."

Dr. André Dupond

Bőrgyógyász

EFFACLAR DUO[+] INNOVÁCIÓ

Termék innováció. Megújult formula.

Az aknéra hajlamos bőr ápolásában úttörő Effaclar termékcsalád 2014-ben az Effaclar Duo[+] arckrémmel jelentkezett, hogy még hatékonyabbá tegye a bőrhibák elleni küzdelmet.

Hogyan?
A Procerad összetevőnek köszönhetően megerősített bőrtökéletesítő hatással rendelkezik, a bőr kitisztítása és állapotának javítása érdekében. Megnövelt gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően akár már néhány használat után csökkenti a bőrpírt. Napi használata halványítja a bőrhibákat, felszabadítja az eltömdődött pórusokat és megelőzi az akné utáni foltok kialakulását.

Azonban a ProceradTM még ennél is többre képes. Ez a szabadalmazott ceramid így fejti ki anti-pigmentációs hatását: már a folt kialakulása előtt, a melanogenezis stádiumban hat, és akadályozza agyulladást követő hiperpigmentációt. Még a komoly bőrhibák is láthatóan csökkenhetek. Kitisztítja a pórusokat, szabályozza a kifényesedésre hajlamos területeket, és gátolja a piros vagy barnás foltok kialakulását.Fényérzékenységet fokozó anyagoktól mentes, ezért az Effaclar Duo[+] egész évben használható és a legérzékenyebb bőrtípusok számára is alkalmas.Ez alatt a 4 hét alatt azt javasoljuk, hogy az érzékeny, zsíros bőr számára kifejlesztett Effaclar habzó arctisztítóval együtt használja az Effaclar Duo[+] arckémet. A tisztító gél hatékony bőrkitisztító tulajdonságokkal rendelkezik, miközben maximálisan alkalmas az érzékeny bőrre is. Limitált számú, koncentrált tisztító összetevőkkel rendelkezik. Cink-pidolát segítségével csökkenti a túlzott faggyútermelést. Az összetevő-listája nagyon szigorú. 5,5-ös pH-értékű, alkoholmentes. Magas habzó tulajdonságokkal és különösen lágy textúrával rendelkezik, ezért nem szükséges a bőrt dörzsölni az optimális tisztítás eléréséhez.

EFFACLAR DUO[+] RUTIN

A teljesebb hatásért használja együtt az EFFACLAR Habzó arctisztító géllel és az EFFACLAR Mikrohámlasztó, pórusösszehúzó tonikkal

A zsíros bőr nagyon érzékeny az irritációkra. Ezt a bőrtípust folyamatosan ápolni kell, már a tisztítástól kezdve. Ezért a La Roche-Posay teljes arcápoló rutint dolgozott ki.
Az Effaclar Habzó arctisztító gél zsíros és érzékeny bőrre gyengéd tisztítást tesz lehetővé, miközben fokozatossan szabályozza a faggyútermelést.
Az Effaclar Mikrohámlasztó, pórusösszehúzó tonik összehúzza a pórusokat és megelőzi az eltömődést.
Az Effaclar Duo[+] arckrém folytatja ezt a szabályozást: csökkenti a bőrhibákat és aktívan segít az akné utáni foltok kialakulásának megelőzésében.

Használati utasítás:

  1. 1Tisztítsa meg arcbőrét minden reggel és este az Effaclar habzó arctisztító géllel.
  2. 2Azután az Effaclar Mikrohámlasztó, pórusösszehúzó tonikkal törölje át az egész arcát, a szemkörnyék kivételével. Ha nagyon érzékeny a bőre, ehelyett használhatja a La Roche-Posay termálvíz spray-t is, amit egyszerűen permetezzen az arcára, majd dörzsölés nélkül, gyengéden itassa fel egy törülközővel.  A szennyeződések és a felesleges faggyú így eltűnik, a bőr egészséges, tiszta és friss lesz, készen áll az Effaclar Duo[+] használatára.
  3. 3Nyomjon ki egy borsónyit az Effaclar Duo[+]-ból, kenje be vele az egész arcát, kivéve a szemkörnyéket. Ne felejtse el a nyakat és a mellkast sem, ha azok a részek is hajlamosak a bőrhibákra!
    A pattanások mérete és pirossága így napról napra csökkenhet, egyre kevesebb fénylő része lesz az arcbőrnek és a maradandó foltok kockázata együtt csökken a bőrhibákkal.
Preview : False