0
Vissza a laroche-posay.hu oldalra
Save your skin

La Roche-Posay a bőrrák megelőzéséért

Img_La Roche-Posay a bőrrák megelőzéséért

A LA ROCHE-POSAY FOKOZZA ERŐFESZÍTÉSEIT A BŐRRÁK ELLENI HARCBAN


A bőrrák megelőzésének kulcsszereplőjeként, a La Roche-Posay bőrrák-megelőző napokat szervez, bőrgyógyászokkal együttműködve. A La Roche-Posay az Euromelanoma Csoporttal együtt, több mint 10 éve segít ingyenes tanácsadó napokat szervezni Európában. Ennek során lehetőség nyílik a résztvevők tájékoztatására a bőrrák kockázatáról és megelőzéséről. A bőrgyógyászok önként ajánlják fel idejüket az anyajegyek vizsgálatára, megismertetik a résztvevőket az UVA- és UVB-sugarak kockázataival és jó tanácsokat adnak, hogyan napozzunk biztonságosan. Annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson ez az üzenet, ehhez a kezdeményezéshez gyógyszertárak is csatlakoznak. Összesen közel 30 ország csatlakozott, hogy támogassa a maga régiójában a megelőzés fontosságát a bőrrák elleni harcban.

A mindennapos segítségért a La Roche-Posay kifejlesztette a myskincheck.org weboldalt. Ez egy oktató és felhasználóbarát oldal, amelyen a felhasználók tájékozódhatnak a bőrrákról, felmérhetik veszélyeztetettségüket és figyelemmel kísérhetik a saját és szeretteik anyajegyeit.

BŐRGYÓGYÁSZOK TÁMOGATÁSA AZ EGÉSZ VILÁGON

A La Roche-Posay a bőrgyógyászokat is támogatja azáltal, hogy eszközökhöz és forrásokhoz nyújt hozzáférést, amelyekkel az egészségügyi szakemberek tovább bővíthetik tudásukat a bőr lézióinak szűrésével kapcsolatban. Ezért tréningprogramokat biztosítunk a bőrgyógyászok számára az International Dermoscopy Society nevű szervezettel együttműködve. A széleskörű elterjedtség érdekében az illusztrált és kommentált tréninganyagok és podcastok elérhetőek az "UV-damage.org" oldalon, melyet a La Roche-Posay hozott létre egészségügyi szakemberek számára.

ANTHELIOS: VÉDELEM ÉS MEGELŐZÉS


A nap és az UV-sugárzás elősegíti azt a folyamatot, hogy az anyajegyekből rákos léziók alakuljanak ki: a bőrrákos esetek 50-70 %-a a túlzott mértékű UVA- és UVB-sugárzáshoz köthető¹.

Van néhány jó tanács arra, hogyan védje magát a naptól: kerülje a napozást 12 és 16 óra között!
Rendszeresen használjon magas faktorszámú napvédő krémet! Vegyen fel pólót, napszemüveget és kalapot a strandon!


A La Roche-Posay kifejlesztette az Anthelios napvédő termékcsaládot, hogy nagyon magas védelmet nyújtson az UVA- és UVB-sugarak ellen. Ezek a nagyon kíméletes napvédők komfortérzetet és védelmet biztosítanak a legérzékenyebb bőr számára is. Az Anthelios a fényvédelem főszereplője, példátlan klinikai dokumentáció áll rendelkezésére, beleértve 21 részletes tanulmányt, melyből 19 napfény okozta betegségeken végzett in vivo vizsgálat. Az Anthéliost számtalan bőrgyógyász ajánlja világszerte a pácienseinek.

És a gyerekek?

Mivel a nap okozta bőrkárosodások 80 %-a 18 éves kor előtt keletkezik, a La Roche-Posay kifejlesztette az Anthelios Dermo-Pediatrics termékeket kifejezetten a gyerekek bőrének védelmére.

1 Rákellenes Liga, Franciaország, 2014/5/22.

A HOZZÁM LEGJOBBAN ILLŐ FÉNYVÉDELEM

Három egyszerű lépés a bőrrákkal szembeni védelemért

Preview : False