La Roche-Posay: bizonyított hatékonyság, klinikailag igazolt tolerancia

La Roche-Posay:
bizonyított hatékonyság, klinikailag igazolt tolerancia

Img_La Roche-Posay: bizonyított hatékonyság, klinikailag igazolt tolerancia

Hatékonyság és biztonság: ez a két szó összefoglalja minden egyes formulánk filozófiáját, legyen szó akár a szabadalmaztatott innovációinkról, melyek napról napra bizonyítják a La Roche-Posay termálvíz rendkívüli erejét, akár a bőrápolási készítményeinkről, melyek a dermokozmetika irányadóivá váltak a világ minden táján. Az optimális hatékonyság és a készítmény toleranciája közti tökéletes egyensúly folyamatos kutatása során bőrápolási készítményeinket egy egyedi szabályrendszer szerint alkotjuk meg.

Folyamatosan megújuló, innovatív formulák

A La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium törekvése kettős: bőrápolási készítményeinknek hatékonyan kell kielégítenie az érzékeny bőrű emberek szükségleteit, miközben optimális toleranciát kell biztosítaniuk annak érdekében, hogy gyengédek legyenek. "Ez a feladat megvalósíthatatlan lenne a La Roche-Posay munkatársai nélkül, akik elköteleződésükön és tehetségükön keresztül képesek sikert varázsolni minden technológiai kihívásból”, emlékeztet Muriel Bayer-Vanmoen, nemzetközi bőrápolási fejlesztési igazgató.

A bőrápolási készítmények megalkotása mindig új kihívást jelent, ami egy aktív összetevő kiválasztásának pillanatától közel két évig mozgósítja csapatainkat. Három alapelv vezeti őket munkájuk minden egyes szakaszában: a nyersanyagok szigorú megválasztása, a fő aktív összetevő magas koncentrációja, valamint egy korszerű formula, amelyet optimális, tartósságot biztosító rendszer véd. Ezalatt az alkotási szakasz alatt a formula szigorú tolerancia tesztek egész során esik át, normál felhasználási feltételek mellett. Abban az esetben, ha ezeken a teszteken a formula tolerancia szintje nem elfogadható (allergológiai vagy komfort szempontokból), laboratóriumaink az alapoktól kezdik újra a formula megalkotását.

La Roche-Posay innováció: bőrápolás tégelyben

A korszerű formulával rendelkező bőrápolási készítmények rendszerint olyan csomagolást követelnek meg, amely a használat során is teljesen elszigeteli a készítményt a levegőtől, a fénytől és a külső behatásoktól egyaránt. Most először negyven éves fennállása alatt a La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium sikeresen alkotott meg egy olyan formulát, amely a technológiai, érzelmi és érzéki szaktudás eredményeként jött létre:  Nutritic Intense Riche , egy mélytápláló krém tégelyben.

v_packshot-nutritic_glass_jar.png

Az érzékeny bőr szükségletei által megkövetelt standardok

80 formula-előállítási kísérlet: fejlesztőink néha ennyi galenuszi változatot követelnek meg a kívánt kozmetikai tulajdonságok elérése érdekében. Azonban igényességünk ezen is túlmutat: bőrápolási készítményeink többségének bőrgyógyászok közreműködésével végzett klinikai tanulmányok elvárásainak is meg kell felelniük. Ezen  tanulmányoknak
köszönhetően a hatékonyságuk és biztonságosságuk még az érzékeny, illetve problémákra hajlamos bőr esetében is bizonyítható.

Végül, de nem utolsó sorban készítményeink textúrájának tökéletesítésével arra törekszünk, hogy optimális élményt nyújtsanak Önnek. A száraz bőr ápolására kialakított gazdag és krémes bőrápolási készítményektől kezdve egészen a fénylő bőr mattítására kifejlesztett gél-krémekig, a La Roche-Posay fejlesztői folyamatosan újabb, előremutató formulákat állítanak elő annak érdekében, hogy hatékonyságot, toleranciát és kényelmes felvitelt biztosítsanak minden bőrtípusnak.

Redermic [R], egy különleges aktív összetevő ereje az érzékeny bőr szolgálatában

A La Roche-Posay Dermatológiai Laboratórium rendíthetetlen innovációs képességének tökéletes példája a  amely sikeresen megfelel a retinol által emelt kihívásnak. A készítményben optimális mennyiségben található meg a retinol, amely a magasabb tolerancia érdekében fokozatosan szabadul fel.

v_packshot-redermic.png