A TEKINTET
EREJE


Sokak számára a haj, a szemöldök és a szempillák elvesztése a rákkezelés során a folyamat egyik érzelmileg leginkább megterhelő része. Ha kihullott a szempillád és a szemöldököd, úgy érezheted, hogy az arcod elvesztette szépségét. Bármennyire is nehéz, ne feledd, hogy ez a veszteség valószínűleg csak átmeneti, és a kezelés időtartama alatt fog csak tartani. Gondolj arra, hogy amikor a szőrszálak elkezdenek visszanőni, csupán pár milliméternyi visszanövés is elég ahhoz, hogy óriási változást hozzon az arcod megjelenésében.

Amíg az újranövekedésre vársz, számos megoldással próbálkozhatsz, hogy visszanyerd szép megjelenésed

TÖLTSD KI
A SZEMÖLDÖKÖD VONALÁT

A szemöldököd meghatározza tekinteted kifejezését és intenzitását, és míg várod, hogy visszanőjön, mesterségesen módszerekhez folyamodhatsz.

Válassz félzsíros szemöldökceruzát, amelynek színe közelít a hajad vagy a parókád színéhez. A szálak növekedésének megfelelő irányba húzz apró vonásokat, így elkerülheted a túl éles vonásokat, amelyek szigorúságot sugallanak.

A szemöldököd vonalának természetes meghúzásához használj inspirációnak egy korábbi fényképet magadról. Vannak sablonok, amelyek segítenek, vagy akár dermo-pigmentációt is választhatsz. A különböző lehetőségek megismeréséhez kérj tanácsot egy kozmetikustól, és természetesen mindig konzultálj az onkológusoddal is.

ADJ ÚJRA MÉLYSÉGÉT A TEKINTETEDNEK
SZEMPILLASPIRÁL NÉLKÜL

PROFI TIPP: Ha a szemed engedi, gyengéden beárnyékolhatod az alsó és felső szemhéj körülbelül egyharmadát a külső sarkoktól indulva, a szempillák vonalának közelében, hogy megnagyobbítsd a szemed. Válassz fekete, szilva, sötétbarna, khaki vagy bronz szemhéjfestéket.
Legyengült szemeken és kissé fakó szemhéjakon jobb ha kerülöd a túl sok színt. Ez kiemelheti ugyanis a kiszáradt bőrben megjelenő kis ráncokat és elnehezítheti a szemed.
Néhány beteg a bőre kipirosodását tapasztalja a kezelést követően, bármitől legyen is ez - reaktivitás, érzékenység vagy akár allergia - az ápolásért először is permetezz rá termálvizet, a bőr nyugtatásáért. A permetet az arctól kb. 20 cm-ről fújd. A bőr legyen nyirkos tőle, de ne túlzottan vizes. A termálvíz jótékony hatásának meghosszabbításáért hidratáld a bőröd a Toleriane Ultra krémmel. Használd az arcszín korrigáló Toleriane fluid megfelelő árnyalatát a kipirosodott részekre, és oszlasd el az arc égészén La Roche-Posay termálvízzel benedvesítve és az ujjaiddal finoman zongorázó, körkörös mozdulatokkal, hogy egyenletes legyen a korrekció a bőr dörzsölése nélkül. Ásványi púderrel rögzítsd.

TERMÉKAJÁNLATUNK
A TEKINTETED MÉLYSÉGÉNEK VISSZAADÁSÁÉRT

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
FELÉD IS

1975 óta a La Roche-Posay a küldetésének tekinti, hogy támogassa azokat, akik az érzékeny vagy legyengült bőr kihívásaival állnak szemben a mindennapi komfortérzet és életminőség javításáért.