Az extra száraz és kicserepesedett ajkak fokozott ápolást igényelnek. Védd és ápold az ajkak érzékeny bőrét ajakbalzsamokkal, amelyek átfogó formulát kínálnak a száraz ajkak mindennapos kényelemérzetéért. Bőrnyugtató La Roche-Posay termálvízzel vagy a shea vaj extra tápláló hatásaival gazdagított ajakápolóink optimális hidratálást és védelmet biztosítanak. 
Felnőtteknek Csecsemők Gyerekek Tinédzserek Bőrszárazság Irritált bőr Érzékeny bőr Hidratáló Bőrfelszín megújító Védő Balzsam Fluid Gél

CICAPLAST, BŐRNYUGTATÓ 
IGÉNYBEVETT, IRRITÁLT, SZÁRAZ BŐRRE

CICAPLAST B5 BALZSAM, A REGENERÁLÓDÁST ELŐSEGÍTŐ MEGOLDÁS
GYERMEKED IRRITÁLT, IGÉNYBEVETT AJKAIRA.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT
 KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.