A RETINOL termékcsalád segít simítani a mély ráncokat és finomítja a bőrt. Úgy fejlesztettük ki, hogy optimális hatékonyságot és tolerálhatóságot nyújtson az érzékeny bőr számára. A formula ötvözi a tiszta és a fokozatosan felszabaduló retinolt: az elsőt az egyik leghatékonyabb hatóanyagnak ismerik el a napfény okozta bőröregedés jeleinek (hangsúlyos ráncok és pigmentfoltok) csökkentéséért, míg a második támogatja a korrekciós öregedésgátló hatékonyságot, miközben kíméletes is az érzékeny bőrhöz.
Öregedésgátló Feszesség Érzékeny bőr Ráncok Öregedésgátló bőrápoló Szemkörnyékápoló Szérum Öregedésgátló Fáradtság jelei ellen Ránctalanító Könnyű textúra Frissítő Simító Egyenetlen bőrtónus Érett bőr Érzékeny

FINOMÍTJA A BŐRT ÉS
SIMÍTJA A MÉLY RÁNCOKAT

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI
NÉZZÜK MEG ŐKET KÖZELEBBRŐL

RETINOL

Simítja a ráncokat és támogatja a bőrfelszín megújulását.A fokozatosan felszabaduló retinol egy speciális molekula, amely ránctalanító hatású tiszta retinolt juttat a bőrbe. A retinol fokozatos felszabadulása lehetővé teszi, hogy jelentős korrekciós hatású retinolt juttassunk a bőrfelszínbe, ugyanakkor figyelembe veszi a tolerálhatóságot is.

HEPES & NEUROSENSINE

HEPES: javítja a bőr textúráját.
NEUROSENSINE a még kellemesebb komfortérzetért.

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK
A BIZTONSÁG IRÁNT

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.

TERMÉKEINK 100%-A
ALLERGIATESZTELT

Mutass többet
Alapfeltételünk = Nulla allergiás reakció.
Ha egyetlen esetet is észlelünk, visszamegyünk a laborba és újraalkotjuk a formulát.

FORMULÁINK VÉDELME
FOLYAMATOS

Mutass többet
Olyan csomagolást választunk, ami a lehető legjobban védi a formuláinkat, melyek kizárólag a szükséges tartósítószereket tartalmazzák a tolerálhatóság és a hatékonyság megőrzésének garantálása érdekében az idő előrehaladtával.

CSAK A SZÜKSÉGES HATÓANYAGOK,
HATÉKONY DÓZISBAN

Mutass többet
Bőrgyógyász és toxikológus együttműködésével kifejlesztett termékeink csak a szükséges összetevőket tartalmazzák, a megfelelő adagolásban.

NAGYON ÉRZÉKENY BŐRŰEKEN
TESZTELT KÍMÉLETESSÉG

Mutass többet
Termékeink kíméletességét a legérzékenyebb bőrön ellenőrizzük: túlérzékeny, allergiára, aknéra vagy atópiára hajlamos, illetve daganatos betegség elleni kezelés következtében meggyengült bőrön.