Összes komment:
Anthelios
SPF 50+/PPD 29
frissítő, mattító hatású arcpermet

Illatanyaggal. Vízálló. Bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.

3337875549530
Termékinformáció
Anthelios frissítő, mattító hatású arcpermet termékkép

6 értékelés

5.06

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Strandra ”

Strandra egy kötelező darab és meleg időben is

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ amire arcomnak nyáron szüksége van ”

Nyaranta magas ásványvíz alapú arcpermetet használtam évek óta, de nem védett a nap káros sugaraitól. Olyan terméket kerestem amely szárazon tart nem ragad nem hagy zsíros után érzetet gyorsan beszívódik. Akkor találtam rá a frissítő mattító hatású arcpermetre amely tökéletes választásnak bizonyult. Működik joker termék csak ajánlani tudom. Minden önmagára igényes vegyes arcbőrű nő számára jó választás.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Egyszerű, de nagyszerű ”

Korábban nem hittem a spray változatú fényvédőkben. Ez a termék meggyőzött. Praktikus a kiszerelése, kicsi, de sokáig elég. Arc és dekoltázsra használom, nem fogja meg a ruhát és nem marad utána ragacsos érzés. Könnyen lehet rá sminkelni, bőrirritációt nem okozott a kombinált bőrömön.

Felhasználó: 

Kor: 60-69 év

5

“ A láthatalan csodatevő ”

Kételkedtem a termékben, mert tényleg olyan érzése van az embernek, mintha semmi sem kerülne az arcára, de hatásos és nem ég le az ember, ha ezt választja. A bőr nem fénylik utána és kiütéseket nem okoz. Az illata picit erős.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Perfekt ”

Ez az egyik legjobb találmány a világon komolyan! Napközben csak ráfújom az arcomra és védve vagyok a káros napsugaraktól, anélkül hogy kenegetnem vagy a sminkemet maszatolni kéne

Felhasználó: 

5

“ Csoda! ”

Ez a termék egy csoda! Nem imádtam ennyire még napvédőt. Alapvetően problémás volt nagyon sokáig a bőröm (ma is még az, de már kordában tartható) ezért mindig kétkedve próbálom ki az új termékeket. De ő minden elvárásomat felülmúlta. A termék illata nagyon kellemes, friss, üde érzetet nyújt. Egy nagyon lágy fátyol érzetet jelez az arcon befújás után, ez az érzés pár perc múlva elmúlik és "láthatatlanul", de tökéletesen védi a bőröm. Szinte egész nyáron csak ezt használtam. Nem csalódtam, egyszer sem égtem le és pár másodperc alatt strandra kész állapotban volt az arcom! Imádom!

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket