Anthelios SPF 50 frissítő, mattító hatású arcpermet

Illatanyaggal. Vízálló. Bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.

3337875549530
Termék információk
Anthelios SPF 50 frissítő, mattító hatású arcpermet   packshot from Anthelios, by La Roche-Posay

6 értékelés

5.06

By: 

5

“ Strandra ”

Strandra egy kötelező darab és meleg időben is

By: 

Age: 40-49 év

5

“ amire arcomnak nyáron szüksége van ”

Nyaranta magas ásványvíz alapú arcpermetet használtam évek óta, de nem védett a nap káros sugaraitól. Olyan terméket kerestem amely szárazon tart nem ragad nem hagy zsíros után érzetet gyorsan beszívódik. Akkor találtam rá a frissítő mattító hatású arcpermetre amely tökéletes választásnak bizonyult. Működik joker termék csak ajánlani tudom. Minden önmagára igényes vegyes arcbőrű nő számára jó választás.

By: 

Age: 30-39 év

5

“ Egyszerű, de nagyszerű ”

Korábban nem hittem a spray változatú fényvédőkben. Ez a termék meggyőzött. Praktikus a kiszerelése, kicsi, de sokáig elég. Arc és dekoltázsra használom, nem fogja meg a ruhát és nem marad utána ragacsos érzés. Könnyen lehet rá sminkelni, bőrirritációt nem okozott a kombinált bőrömön.

By: 

Age: 55-64 év

5

“ A láthatalan csodatevő ”

Kételkedtem a termékben, mert tényleg olyan érzése van az embernek, mintha semmi sem kerülne az arcára, de hatásos és nem ég le az ember, ha ezt választja. A bőr nem fénylik utána és kiütéseket nem okoz. Az illata picit erős.

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Perfekt ”

Ez az egyik legjobb találmány a világon komolyan! Napközben csak ráfújom az arcomra és védve vagyok a káros napsugaraktól, anélkül hogy kenegetnem vagy a sminkemet maszatolni kéne

By: 

Age: 25-34 év

5

“ Csoda! ”

Ez a termék egy csoda! Nem imádtam ennyire még napvédőt. Alapvetően problémás volt nagyon sokáig a bőröm (ma is még az, de már kordában tartható) ezért mindig kétkedve próbálom ki az új termékeket. De ő minden elvárásomat felülmúlta. A termék illata nagyon kellemes, friss, üde érzetet nyújt. Egy nagyon lágy fátyol érzetet jelez az arcon befújás után, ez az érzés pár perc múlva elmúlik és "láthatatlanul", de tökéletesen védi a bőröm. Szinte egész nyáron csak ezt használtam. Nem csalódtam, egyszer sem égtem le és pár másodperc alatt strandra kész állapotban volt az arcom! Imádom!

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket