Összes komment:
Anthelios
Shaka fluid
SPF50+/PPD 46

Fényvédő arcra. Illatmentes. Láthatatlan. Extra ellenálló. Nem csípi a szemet.

30162662
Termékinformáció
Anthelios Shaka fluid - termék kép

145 értékelés

5.0145

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Engem meggyőzőtt ”

Nagyon bejött ez a naptej! Hamar beszivódik, nem érzem, hogy bármit is az arcomra kentem vna, nem csipi a szemem, egyáltalán nem ragad és az illata is kellemes! Egy trnd projekt keretein belül próbáltam ki, biztos, hogy meg fogom venni utána.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Verhetetlen ”

Fantasztikus, hogy a reggeli arcápolási rutinom végén, akár 3. vagy 4. rétegként is könnyedén felvihető, és végre egy fényvédő ami nem pereg az arcomról.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Szuper! ”

Nagyon kellemeset csalódtam ebben a termékben! A trnd csapatától kaptam tesztelésre, de szerintem újra fogom venni, mert nagyon jó a formulája. Alapjáraton az én bőröm száraz, szóval nem lett volna problémám azzal sem, ha kicsit zsírosabb a termék. Viszont egyáltalán nem az, kellemes, folyós és egyáltalán nem nehéz és még gyorsan be is szívódik, szóval smink alá tökéletes. Könnyen eltudtam rajta dolgozni a korrektort és egyáltalán nem csillogott púderozás után a bőröm.

Felhasználó: 

5

“ Imádtam! ”

Végre egy fényvédő, ami a zsírosabb bőrömmel is működik. Tudtam rá sminkelni és nem csillogott a bőröm egész nap. Biztosan újraveszem!

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

1

“ Szörnyű ”

Néhány kísérletezésig bírtam, szörnyen fényes és zsíros bőrfelületet csinált, nem szívódott be, kellemetlen érzet volt és a smink is elcsúszott rajta.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Legjobb fényvédő ”

Trnd projekt során teszteltem, imádom. Kedvenc fényvédőm lett. Nem ragad, nem pirosodik ki tőle a bőröm. Gyorsan beszívódik.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket