Összes komment:
Anthelios XL
SPF 50+/PPD 27
mattító hatású gél-krém

Illatanyagmentes. Nagyon vízálló. Nem komedogén. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

3337875546430
Termékinformáció
Anthelios XL mattító hatású gél-krém termék kép

4 értékelés

5.04

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Betartja amit ígér! ”

Alternatív megoldást kerestem (nyárra, alapozó helyett), pigmentfoltra hajlamos bőrömre (fogamzásgátló miatt kialakuló hiperpigmentáció). Többfélét kipróbáltam, de ez az egy amitől nem lesznek új pattanásaim és nem hagyja erősödni a meglévő foltjaimat sem. Én önmagában használom, nem sminkelek rá (nem szükséges). A zsírosodásra hajlamos részeken (főleg t-zóna) sem fénylik át, így jár az 5*!

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Legjobb ”

Ez a kedvenc fényvédőm arcra! Annyira szeretem hogy nem fehér és még mattít is. Szuper smink alap nyáron, jól tartja az alapozót és természetesen első sorban védi a bőrömet.

Felhasználó: 

5

“ Kedvenc fényvédőm ”

Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Jelenleg ez a kedven fényvédőm, pedig már többfélét kipróbáltam. Nagyon jól mattít és nem hagy fehér réteget a bőrön. Kellemes viselet.

Felhasználó: 

5

“ Szuper fényvédő arcra ”

Amellett, hogy a fényvédő az egyik legjobb anti aging valóban télen-nyáron szükség van rá.. őt nyáron használtam arcra. Jó sminkalap is volt, ami nekem fontos szempont. Az átfányesedésemet úgy gondolom egy picit segítette, de nem lehet minden tökéletes. Szívesen ajánlom, mert jó kis termék, tetszik a csőrös kialakítása.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket