Összes komment:
Micellás Arctisztító Ultra Érzékeny bőrre

Fiziológiás pH. Magas fokú tisztító hatékonyság és tolerancia a megújult felületaktív hatóanyag összetételnek köszönhetően.

03337872410338
Termékinformáció
Micellás Arctisztító Ultra Érzékeny bőrre - termékkép

11 értékelés

5.011

Felhasználó: 

5

“ Tökéletes! ”

Nagyon szeretem, mert a Hydreane legere termékkel használva nagyon szép tőle a bőröm. Sőt! A pubertás korba lépő gyerekem kezdődő pattanásait is nagyon szépen kezeli, esténként elég egyszer áttörölni vele, és gyönyörű a bőre.

Felhasználó: 

5

“ A természet ereje ”

A La Roche-Posay márkával először a Pixiboxban találkoztam. Azóta nagy barátságban vagyunk egymással. :) Nekem valóban száraz, vízhiányos érzékeny bőröm van, ezért számomra fontos, hogy a bőrömet egy jó minőségű termékkel ápoljam. A termék csomagolása kifinomult, letisztult, így már sejteni lehet, hogy a tartalma káros anyagoktól mentes. A 200 ml-es termék neszesszerben is tökéletesen elfér. A terméknek van egy "kistestvére" is ami hely és pénztárcabarát, ezt szoktam ajánlani azoknak akik még nem próbálták ki ezt a micellás vizet. A termék kupakja jól zár, és ha nem lennék meggyőződve arról, hogy lezártam, akkor ebben a kattanó hang még inkább megerősít. A termék nyílása is megfelelő, hiszen éppen annyi terméket enged "kiadni" amennyit én szeretnék, mert sajnos találkoztam olyan megoldással, ami szinte pluszba locsolta ki a terméket így sokkal több volt az a mennyiség ami kárba veszett. A termék használata után a bőröm nem viszket, nem piros, nem feszül. Irritációmentes, puha, selymes lesz az eredmény. A terméket vattakorong segítségével használom, dörzsölés nélkül is hamar bejut az arcbőrömbe. A szemhéjamat is át szoktam törölni vele, ezt is biztonsággal teszem, hiszem a szemem nem gyullad be tőle. Ez a micellás víz hamar beszívódik a bőrömbe, így közvetlenül utána már kezdhetem is a bőröm további hidratálását. Bármilyen terméket használok is, fontos számomra, hogy ne okozzon pattanásokat, ennél a terméknél ezt nem tapasztaltam :) szerencsére. Rendszeres használat során pórusösszehúzó hatását tapasztalom. Parabénmentes, ami azért megnyugtató mert egyáltalán nem lesz piros a bőröm, semmilyen kipattogást nem tapasztaltam. Rendszeres, napi használat mellett is sokáig tudom használni a terméket. Sminkeltávolításra nem ezt a terméket használom, így sminkeltávolító hatásáról sajnos nem tudok beszámolni. Úgy gondolom, hogy ár-érték arányban teljesen megfelelő, de ha valaki drágának találná, van lehetőség "beruházni" , hiszen Glamour napokon is kedvezményesen lehet a termékhez hozzájutni és a patikában is szokott jó kis akció lenni. Hátrányként viszont megemlíteném, hogy nem lehet minden patikában kapni, az nagyon jó lenne pedig...vagyis egyszerűbb...:)

Felhasználó: 

5

“ A víz, amitől érzékeny arcbőröd tiszta és üde lesz ”

Ha egy valóban hatékony micelláris arctisztítót keresel érzékeny bőrödhöz, akkor megtaláltad! A La Roche-Posay micelláris arctisztító segítségével a legvadabb smink is eltávolítható és reggel az álmosság is tovaszáll, amikor arcod felüdül ettől a kellemes illatú, szuper hatékony terméktől! Tapasztalat! :)

Felhasználó: 

5

“ A teljes tisztaságért ”

Számomra ez A micellás víz. Én a habzó arclemosóval mosom le az arcom, ezzel pedig áttörlöm utána. Reggel és este is használom, csodásan leszedi az összes sminket, mindennel megbírkózik, nem hagy maga után semmilyen furcsa érzést a bőrön (olajos vagy csikorgóan száraz érzést). Megnyugtatja a bőröm, nem pirosodik ki és nem irritál, szemsmink eltávolítására is tökéletes. Nagyon-nagyon szeretem és csak ajánlani tudom.

Felhasználó: 

5

“ Nem csíp! ”

Jól tisztít és nem csíp!

Felhasználó: 

5

“ A természet ereje ”

A legelső La Roche-Posay termékkel a Pixiboxban találkoztam. Bevallom akkor még számomra teljesen ismeretlen volt az egész márka, de azóta elválaszthatatlan barátok vagyunk :) Érzékeny, száraz vízhiányos bőröm van, így nekem nemcsak télen, de azért nyáron is plusz hidratálásra van szükségem. A La RochePosay termékek közül a leginkább kedvenc termékem a micellás víz. Mint minden, szerintem a bőrápolás is az alapoknál kezdődik. Nekem pedig szükségem volt egy olyan arctisztítóra ami tényleg tisztít. A termék csomagolása nagyon letisztult, kifinomult, ami már sejtetni véli, hogy a tartalma is káros anyagoktól mentes. A 200 ml termék csomagolása is simán elfér a neszesszerembe (ha utazni készülök) A "kupak" jól zár, és a kattanó hangja még inkább megerősít abban, hogy valóban lezártam a terméket. Használata során a kupakon lévő nyíl éppen annyi micellás vizet enged a vattakorongra "önteni" amennyit én szeretnék, mert sajnos találkoztam már olyan megoldással is, ahol lehetetlenség volt "szabályozni" a mennyiséget, épp ezért az a termék melléfolyt, több lett "ellocsolva" mint használva. A terméknek van egy kistestvére is, ami pénztárca és helybarát. Azt szoktam ajánlani azoknak akik még sohasem próbálták ki ezt a micellás vizet. Mindennapos használat mellett a termékek több hónapig elegendő, hiszen hatékonysága miatt valóban elég egyszer áttörölni az arcot vele, dörzsölés nélkül is érezzük a bőrünkön. :) Illatra kellemes, tiszta érzést kelt számomra. Bármilyen terméket vásárolok, fontos hogy ne okozzon mitesszereket. Ez a termék ilyen. Plusz egy pont, hiszen mindamellett, hogy tisztít nem okoz új pattanást, sőt parabén mentesség miatt nem is pattog ki a bőröm tőle. Használat után az arcom nem feszül, nem viszket, nincs égő hatás. Az arcom "megissza" a terméket, ezáltal nincs ragacsos érzés sem. A végeredmény, hidratált irritációmentes arcbőr. A vattakorong áttörlése során a termék hamar beivódik a bőrömbe, nem kell órákat várni, így rögtön hidratálhatom is arckrémmel (télen hydreane legere, nyáron rosaliac cc krémmel). Én sminkeltávolításra nem ezt a terméket használom. Az egész arcomat áttörlöm a termékkel, így a szemhéjamat is, ami nekem szintén elég érzékeny, hajlamos a begyulladásra, ennél a terméknél én még ezt sem tapasztaltam. Úgy gondolom, hogy ár-érték arányban a termék teljesen megállja a helyét, mert én nem sajnálom arra a pénzt ami jó, de nagyon sokszor van akció, vagy épp glamour napok amikor be lehet ruházni. Hátrányként viszont megemlíteném, hogy nincs minden patikában. Jó lenne, ha minden patikában elérhető lenne a termék..vagyis egyszerűbb :) Felőlem akár minden drogériás, nem drogériás márka kiadhatja a saját micellás vizét nálam akkor is a Favorite :)

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket