Micellás Arctisztító Ultra Érzékeny bőrre

Fiziológiás pH. Magas fokú tisztító hatékonyság és tolerancia a megújult felületaktív hatóanyag összetételnek köszönhetően.

03337872410338
Termékinformáció
Micellás Arctisztító Ultra Érzékeny bőrre kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

11 értékelés

5.011

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ ULTRA ÉRZÉKENY BŐRRE ”

Egy betegség miatt rettenetesen problémás az arcom. A legtöbb micellás lemosó csíp és begyullad az arcom tőle, ez az egyetlen, amitől végre nem! Nagyon szeretem!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ A lusták es rohanók arctisztítója :) ”

De komolyan! Mindent leszed -a szempillaspirált azert csak második körben- es nem kell utána arcot mosni sem, olyan tisztaság érzetet hagy maga utan. Nem ragacsos, nem olajos, szuper!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Víz ami annál sokkal több ”

Könnyű víz, amely makulátlanul eltávolítja a smink maradékokat. Illatmenetes és szereti a bőröm.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Csak ajánlani tudom ”

Az én bőröm szinte kiismerhetetlen, zsíros, mégis hamar kiszárad, pirosodásra hajlamos. Ez a termék a nap folyamán bármikor jól jöhet, frissít, mégsem szárít, a szennyeződést maradéktalanul eltávolítja. Szemkörnyékre is alkalmazható. Legalább 4 kiszerelés van itthon belőle, a legkisebb csupán 5 ml:) ami a mindennapos rohangálás közben állandóan velem van:)

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Kedvenc :) ”

Szárazabb és problémásabb arcbőröm miatt egy nagyon jó választás számomra ez a termék, mert a smink eltávolítás során könnyen megtisztítja és megnyugtatja az arcom, anélkül, hogy kiszárítaná. Bátran ajánlom másoknak is!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket