Micellás Arctisztító Ultra Túlérzékeny bőrre

Fiziológiás pH-érték. Hatékony arctisztító hatás és az optimális kíméletesség szempontjából kiválasztott felületaktív anyagok.

03337875528092
Termékinformáció
Micellás Arctisztító Ultra  Túlérzékeny bőrre kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

5 értékelés

5.05

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Tökéletes ”

Az, hogy szeretem, nyilvánvaló, 1 éve használom a vizet, aki használja, tudja, miről beszélek. A minap egy profi sminket (tartós, kb lemoshatatlan rúzs; több kg vakolat; műszempilla) mindenféle nehézség nélkül eltávolított. Használat utána egy valamilyenféle bevonat képződik a bőrömön, ami eleinte zavart, de mivel a pirosságot szépen lehúzza, nem is veszem figyelembe. Ez az egyetlen termék, ami képes erre!

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Szuper ”

Nagyon jó termék, csak ezt használom. Nem csíp, tökéletesen eltávolítja a sminket.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Szuper ”

Nagyon jó termék nem csípí a bőröm és nem száríto

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ kíméletes ”

Rosaceás az arcom és napközben CC krémet használok a napfényvédelem és az elfedése miatt. Ezt a terméket használom lemosáskor. Egyáltalán nem irritálja a bőröm. Szépen leszedi a CC krémet.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ light ”

Smink eltávolításra számomra nem a legalkalmasabb a sminkmaradványokat sajnos hajlamos fent hagyni többször áttörlés esetén is. Hidratáló-. éjszakai krémek, smink felhelyezése előtt, viszont kizárólag csak őt használom. Nyugtat, nem irritál, kíméletesen ápol, ezért a bőröm nagyon hálás érte.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket