Összes komment:
Micellás Sminklemosó Gél
Érzékeny bőrre

3337872419775
Termékinformáció
Micellás Sminklemosó Gél Érzékeny bőrre - termékkép

5 értékelés

5.05

Felhasználó: 

5

“ A legjobb sminklemosó ”

Bőrápolás szempontjából a legjobb döntés, amit valaha hoztam. Maradéktalanul eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket is. Sajnos serdülő korom óta küzdöm a zsíros arcbőrrel és egy csomó drágábbnál drágább terméket vettem meg annak reményében, hogy megszűnik a problémám, de nem így lett. Egy kedves barátnőm tanácsára próbáltam ki ezt a terméket. Egy hét után csökkent a zsíros érzet a bőrömön és a pattanásaim után maradt foltok szinte már láthatatlanok. Ha több napra elmegyek otthonról mindig magammal viszem, mert a magabiztos megjelenéshez ez a termék számomra már elengedhetetlen. Mindenkinek kórtól függetlenül szeretettel ajánlom.

Felhasználó: 

4

“ Lemosás ”

Zuhanyzás közben ezzel mosom le a sminkem nagy részét, utána még áttörlöm az arcom micellás vízzel. Egy csillagot csak azért vonok le, mert nem hozza le maradéktalanul a sminket, de micellás vízzel konbinálva tökéletes eredményt lehet vele elérni. A reggeli arctisztításhoz viszont TÖKÉLETES!

Felhasználó: 

5

“ Imádom ”

Nagyon szeretem, az érzékeny, problémás bőrömre tökéletes. gyengéd, és mégis hatékonyan távolítja el a sminket. Az meg külön tetszik, hogy alkoholmentes.

Felhasználó: 

5

“ Nagyon jo! ”

Pikkelysomoros arcbor tisztitasara hasznalom a Kerium DS kremmel egyutt. Nagyon szep a borom tole, elmult az irritacio. Nem voros es hamlo a borom tobbe. Husit es puha lesz a bor tole. A szemfesteket sajnos nem tisztitja teljesen, szemfestek lemosot kell elotte hasznalni. Sokaig kitart egy uveg. Csak ajanlani tudom ezt az arclemosot.

Felhasználó: 

5

“ Jobb, mint egy tonik ”

Először furcsa volt, hogy tonik helyett gélt nyomok a vattakorongra, de hamar megszoktam. Nem szárítja a bőröm, de mégis alaposan tisztít. A gél-állag pár perc alatt felszívódik, és tiszta érzetet hagy, pont mintha egy kíméletes tonikkal töröltem volna át az arcom.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket