Összes komment:
CICAPLAST 
Balzsam B5

Száraz, durva berepedezett bőrre. Segíti a bőr regenerálódását.

3337872412998, 3337872413018
Termékinformáció
CICAPLAST  Balzsam B5 - termék kép

9 értékelés

5.09

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Legjobb megoldás arcon levő hegekre ”

Tizenéves koromban gyakran "elvakartam" az arcomat, súlyosbítva az amúgy is megkínzott kisebb-nagyobb mitesszereket/pattanásokat - és az sem segített, hogy fényérzékeny a bőröm (amiről annak idején nem is tudtam), így az alap folytonos vörösség mellet a hegek is beleégtek a bőrömbe. Így (kipirosodással és csúnya foltokkal-gödrökkel az arcomon) kerestem fel egy bőrgyógyászt, aki ezt a terméket ajánlotta amolyan éjszakai krémnek használva (+napközben pedig egy 50faktoros napvédőt). "Figyelmeztetett", hogy a teljes gyógyulás évekig is eltarthat, de már az első használattól érezhető s látható volt az eredmény. Kb már 7 éve használom, az első nagyjából 3 évben rendszeresen, utána már csak alkalmanként, és az arcbőröm teljesen rendbejött, tiszta, üde és egyenletes! Nálam örök darab lesz, igazán hálás vagyok érte! :)

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Tökéletes kiszáradt bőrre ”

Néhány hete vettem meg a gyógyszertárban, mert nagyon csúnyán kiszáradt az arcbőröm. Rengeteg jó véleményt olvastam róla, ezért döntöttem el, hogy kipróbálom. Két nap alatt teljesen helyreállt a bőröm és a sok kézmosástól a kezemre is tökéletes. Imádom, a kezem hajlamos a kiszáradásra, mostantól nem is szeretnék más krémet használni rá.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Nyugtató balzsam ”

Hamar megszerettem, hiszen azonnali nyugtató hatást éreztem az arcomon a használata során. Bátorkodtam a száraz, már-már kirepedezett bőrterületeknél is alkalmazni és jelenleg egy hámsérülésre is, azt kell mondjam ott is kiváló, regeneráló hatású. Azt gondolom, hogy ez a termék maga a csodaszer, ami sokoldalúan felhasználható és hatékony a bőr meghálálja a megfelelő gondoskodást. Ajánlom, minden családban legyen kéznél, mindennapos használatra.

Felhasználó: 

5

“ Legjobb bőrregeneráló ”

Hámsérülésre és irritációra kiválóan alkalmas. Hosszan nyugtatja a bőrt és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Mindig újra vásárolom, nagy kedvence az egész családnak.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Az arcbőröm megmentője :) ”

Egy évvel ezelőtt kutattam az Interneten a gyulladt, pattanásos sebeimre valami olyan krémet, ami többet tud egy drogériás terméknél (és nem antibiotikum), és akkor találkoztam ezzel a márkával. Külföldi bőrápolási fórumokon ajánlották és nagyon boldog voltam, hogy itthon is beszerezhető! A sebeim sokkal szebben gyógyulnak tőle, nem marad vörös folt/heg az arcomon és a kombinált bőröm pórusait sem tömítette el. A karomon lévő száraz foltokat is nagyon szépen eltüntette! A 40ml-es kiszerelés közel egy évig elég volt, főleg a hideg időszakokban és a pattanásosabb napokon volt életmentő. :) Mióta igyekszem tudatosabban ápolni a bőröm, azóta odafigyelek az illatanyag és parabén-mentes kozmetikumok felkutatására és a jövőben is előnyben fogom részesíteni a La Roche-Posay termékeit :)

Felhasználó: 

5

“ Égési sérülésre is ”

Elsőfokú égési sérülést (forró olívaolaj) kezeltem vele a kézfejemen, úgy hogy a sérülés már egy hetes volt, és erősen maradandónak tűnt. Ehhez képest a krém 1,5 hetes napi kétszeri (reggel/este) kezeléssel láthatatlanná tette! :) Lélekben már felkészültem a ronda barna foltra a kézfejemen, de a Cicaplast megoldotta a problémát!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket