CICAPLAST 
Balzsam B5

Száraz, durva berepedezett bőrre. Segíti a bőr regenerálódását.

3337872412998, 3337872413018
Termékinformáció
CICAPLAST  Balzsam B5 kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

7 értékelés

5.07

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Nyugtató balzsam ”

Hamar megszerettem, hiszen azonnali nyugtató hatást éreztem az arcomon a használata során. Bátorkodtam a száraz, már-már kirepedezett bőrterületeknél is alkalmazni és jelenleg egy hámsérülésre is, azt kell mondjam ott is kiváló, regeneráló hatású. Azt gondolom, hogy ez a termék maga a csodaszer, ami sokoldalúan felhasználható és hatékony a bőr meghálálja a megfelelő gondoskodást. Ajánlom, minden családban legyen kéznél, mindennapos használatra.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Legjobb bőrregeneráló ”

Hámsérülésre és irritációra kiválóan alkalmas. Hosszan nyugtatja a bőrt és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Mindig újra vásárolom, nagy kedvence az egész családnak.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Az arcbőröm megmentője :) ”

Egy évvel ezelőtt kutattam az Interneten a gyulladt, pattanásos sebeimre valami olyan krémet, ami többet tud egy drogériás terméknél (és nem antibiotikum), és akkor találkoztam ezzel a márkával. Külföldi bőrápolási fórumokon ajánlották és nagyon boldog voltam, hogy itthon is beszerezhető! A sebeim sokkal szebben gyógyulnak tőle, nem marad vörös folt/heg az arcomon és a kombinált bőröm pórusait sem tömítette el. A karomon lévő száraz foltokat is nagyon szépen eltüntette! A 40ml-es kiszerelés közel egy évig elég volt, főleg a hideg időszakokban és a pattanásosabb napokon volt életmentő. :) Mióta igyekszem tudatosabban ápolni a bőröm, azóta odafigyelek az illatanyag és parabén-mentes kozmetikumok felkutatására és a jövőben is előnyben fogom részesíteni a La Roche-Posay termékeit :)

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Égési sérülésre is ”

Elsőfokú égési sérülést (forró olívaolaj) kezeltem vele a kézfejemen, úgy hogy a sérülés már egy hetes volt, és erősen maradandónak tűnt. Ehhez képest a krém 1,5 hetes napi kétszeri (reggel/este) kezeléssel láthatatlanná tette! :) Lélekben már felkészültem a ronda barna foltra a kézfejemen, de a Cicaplast megoldotta a problémát!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Baum B5 ”

Ez a krém egy alap darab, amióta az elsőt megvettem, es megtanultam használni. Igenis ki kell tapasztalni, kinek es hogyan használ. En egy csúnya seb kezelésére használtam az arcomon. Miután a seb hegesedik, akkor lehet elkezdeni kenegeti, ugyanis a varratot felpuhitja, leszedi, es serkenti a hámképződést. Csodaszer!!! Sajnos annyira jo, hogy beleestem abba a hibába is, hogy túl korán kezdem el kezelni vele a heget, de ezt szigorúan tilos, mert hagyni kell időt a sebneknosszehuzodni, bezárkózni, es utána jöhet a bőr tökéletesítéséhez! :) mar a 4.tubus fogy éppen el, mindenki használja kisebb-nagyobb sérülésekre, pattanás utáni hegekre, gyulladásokra. ❤️ Alap darab minden háztartásba!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Hidegallergiás ekcéma ”

Novembertől márciusig állandó, semmitől el nem múló ekcémás foltok vannak az arcomon, ami ég, feszül és hámlik. Nem szerettem emberek közé menni télen, mert úgy néztem ki mint egy fertőző beteg. Szerencsére ez már múlt idő! Először a védőnőmtől kaptam egy termékmintát, mely két használat után csodát tett! Teljesen elmúlt a folt. Azóta rendszeres vásárlója vagyok a terméknek. Szeretem az állagát, "illatát", számomra egyáltalán nem hagy zsíros érzetet, és a foltok mellett az esetleges sebeimet is gyönyörűen helyrerakja. Mindenhová viszem magammal, praktikus a kiszerelése és adagolás is egyszerű.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket