Összes komment:
CICAPLAST 
Balzsam B5

Száraz, durva berepedezett bőrre. Segíti a bőr regenerálódását.

3337872412998, 3337872413018
Termékinformáció
CICAPLAST  Balzsam B5 - termék kép

8 értékelés

5.08

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Tökéletes kiszáradt bőrre ”

Néhány hete vettem meg a gyógyszertárban, mert nagyon csúnyán kiszáradt az arcbőröm. Rengeteg jó véleményt olvastam róla, ezért döntöttem el, hogy kipróbálom. Két nap alatt teljesen helyreállt a bőröm és a sok kézmosástól a kezemre is tökéletes. Imádom, a kezem hajlamos a kiszáradásra, mostantól nem is szeretnék más krémet használni rá.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Nyugtató balzsam ”

Hamar megszerettem, hiszen azonnali nyugtató hatást éreztem az arcomon a használata során. Bátorkodtam a száraz, már-már kirepedezett bőrterületeknél is alkalmazni és jelenleg egy hámsérülésre is, azt kell mondjam ott is kiváló, regeneráló hatású. Azt gondolom, hogy ez a termék maga a csodaszer, ami sokoldalúan felhasználható és hatékony a bőr meghálálja a megfelelő gondoskodást. Ajánlom, minden családban legyen kéznél, mindennapos használatra.

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Legjobb bőrregeneráló ”

Hámsérülésre és irritációra kiválóan alkalmas. Hosszan nyugtatja a bőrt és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Mindig újra vásárolom, nagy kedvence az egész családnak.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Az arcbőröm megmentője :) ”

Egy évvel ezelőtt kutattam az Interneten a gyulladt, pattanásos sebeimre valami olyan krémet, ami többet tud egy drogériás terméknél (és nem antibiotikum), és akkor találkoztam ezzel a márkával. Külföldi bőrápolási fórumokon ajánlották és nagyon boldog voltam, hogy itthon is beszerezhető! A sebeim sokkal szebben gyógyulnak tőle, nem marad vörös folt/heg az arcomon és a kombinált bőröm pórusait sem tömítette el. A karomon lévő száraz foltokat is nagyon szépen eltüntette! A 40ml-es kiszerelés közel egy évig elég volt, főleg a hideg időszakokban és a pattanásosabb napokon volt életmentő. :) Mióta igyekszem tudatosabban ápolni a bőröm, azóta odafigyelek az illatanyag és parabén-mentes kozmetikumok felkutatására és a jövőben is előnyben fogom részesíteni a La Roche-Posay termékeit :)

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Égési sérülésre is ”

Elsőfokú égési sérülést (forró olívaolaj) kezeltem vele a kézfejemen, úgy hogy a sérülés már egy hetes volt, és erősen maradandónak tűnt. Ehhez képest a krém 1,5 hetes napi kétszeri (reggel/este) kezeléssel láthatatlanná tette! :) Lélekben már felkészültem a ronda barna foltra a kézfejemen, de a Cicaplast megoldotta a problémát!

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Baum B5 ”

Ez a krém egy alap darab, amióta az elsőt megvettem, es megtanultam használni. Igenis ki kell tapasztalni, kinek es hogyan használ. En egy csúnya seb kezelésére használtam az arcomon. Miután a seb hegesedik, akkor lehet elkezdeni kenegeti, ugyanis a varratot felpuhitja, leszedi, es serkenti a hámképződést. Csodaszer!!! Sajnos annyira jo, hogy beleestem abba a hibába is, hogy túl korán kezdem el kezelni vele a heget, de ezt szigorúan tilos, mert hagyni kell időt a sebneknosszehuzodni, bezárkózni, es utána jöhet a bőr tökéletesítéséhez! :) mar a 4.tubus fogy éppen el, mindenki használja kisebb-nagyobb sérülésekre, pattanás utáni hegekre, gyulladásokra. ❤️ Alap darab minden háztartásba!

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket