Összes komment:
Effaclar DUO+
Problémás arcbőrre

Arcápoló a pattanások és foltok láthatóságának csökkentéséért és kialakulásuk megelőzésének elősegítéséért.

3337875598071
Termékinformáció
Effaclar DUO+ Problémás arcbőrre - termékkép

258 értékelés

5.0258

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ "A legjobb barátom" ”

Nagyon régóta küzdök pattanásokkal, miteszerekkel. Sok mindent kipróbáltam, de azt vettem észre, semmi sem segített. Kicsit el voltam keseredve. A terméket régóta néztem, egy nap úgy döntöttem, az utolsó próbálkozás ez lesz. Azt tudom rá írni, hogy csodálatos. Először csak annyit éreztem, hogy sima, jó illatú és finom tapintású a bőröm. Aztán egyre jobb lett. Halványodtak a bőrproblémák. Elég egy kevés belőle, és azt kapom tőle, amire régóta vágytam. Sima arcbőrt :) Ami tetszett még, hogy amit tudni szerettem volna, pontosan mit és hogyan kell használni ezeket a termékeket, hogy az a bőrömnek megfelelő legyen, azt megkaptam a csomagolásban és az oldal által adott információkon keresztül.

Felhasználó: 

4

“ A fényvédőm legjobb barátja :) ”

Körülbelül két éve használom a terméket, nem kizárólagosan, de mindig jól jött a bőrömnek a problémásabb időszakok alatt, a hegek gyorsabb gyógyulása érdekében. Akkor vált igazán elengedhetetlenné számomra a termék, amikor kipróbáltam nappali arckrémként, a színezett, fizikai fényvédőm alá. Annak ellenére ugyanis, hogy alapvetően elégedett vagyok a fényvédőmmel, a használata az amúgy is zsíros bőröm faggyútermelését sajnos csak még jobban fokozza. Az Effaclar Duo(+) arckrém abszolút bevált mattító alapként is, sokkal kevésbé fényesedik ki az arcbőröm napközben a fényvédőm alatt. Nagyon nagy örömmel használom tovább ezt a remek 2 az 1-ben terméket: este folthalványítás céljából, reggel pedig a mattító hatásáért. (A közeljövőben pedig tervezem kipróbálni a termék színezett változatát is.)

Felhasználó: 

5

“ a nagybetűs KRÉM ”

Annyi mindent próbáltam, elkeseredetten küzdöttem a pattanások ellen és csak irigykedtem, hogy a korombelieknek mindenkinek makulátlan arcbőre van. De ez a krém ez felülmúlt minden várakozást. Egyenletes, nyugodt arcbőr, semmi piros folt. Reggel-este használom, így is sokáig elég. Azóta már bátran ajánlottam barátnőknek, ők is szívesen használják.Már sehová sem megyek nélküle. IMÁDOM! EZT MINDENKINEK KI KELL PRÓBÁLNIA!

Felhasználó: 

5

“ Legjobb a világon! ”

Hónapok óta napi szinten használom, nagyon sokat segített a pattanások ellen, látványosan szebb lett az arcom tőle. Könnyen felszívódik, nem irritál, kellemes érzést ad. Legjobb arckrém, az egyetlen probléma az, hogy nem ismertem meg előbb.

Felhasználó: 

5

“ A krém ”

Ebből a krémből már körülbelül az 5. tubussal használok. Beépült a rutinomba, hidratál, és gyorsabban eltűnnek a bőrhibáim. Nem irritál, egy könnyű krém, ami gyorsan beszívódik, nem érződik a bőrön. Már nem tudnék nélküle létezni!

Felhasználó: 

5

“ Ha már sokmindent kipróbáltál a pattanásaidra ami nem használt, ennek kell adnod egy esélyt! ”

Az első La roche-posay termékem az Effaclar krém volt, amit a pattanásos bőrömre nagyon sokan ajánlottak. Valóban áttörést hozott a pattanásos arcbőröm kezelésében, lényegesen csökkentette a gyulladt, piros pattanások számát és gyorsabban is gyógyultak tőle a hegek. Amit tanácsolni tudnék vele kapcsolatban, hogy pár hónap után érdemes vele szünetet tartani, mert egy idő után ha a bőr hozzá szokik már nem látható olyan drasztikus, látható eredmény. Nekem az első hónapok használatának eredménye a csodával volt határos, de aztán már kezdtem nem látni az eredményt .

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket