Összes komment:
Effaclar Duo(+) SPF 30

Arcápoló krém pattanásokra hajlamos bőrre az akné utáni esztétikailag zavaró foltok elleni hatékonysággal és UV-sugárzás elleni védelemmel

3337875549493
Termékinformáció
Effaclar Duo(+) SPF 30 termékkép

3 értékelés

5.03

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ - ”

Könnyű állagú krém. Hamar beszívódik és jól lehet rá sminkelni. Körülbelül 2 hete használom de már most érzékelem, hogy kevésbé fényesedik az arcom a nap folyamán. Alapvetően kombinált bőröm van de ez a krém kellőképpen hidratálja a szárazabb foltokat anélkül, hogy az olajosabb területeket kiemelné. Az eltömődött pórusokkal illetve az akné után megmaradt foltokkal egyelőre nem kezdett semmit, de ez ennyi idő alatt azt hiszem nem is várható el. Továbbra is használni fogom, hogy lássam hosszútávú hatásait. Nappalra alkalmanként a színezett változatot szoktam használni. Nagyon szépen egységesíti a bőrt.

Felhasználó: 

5

“ Kiváló termék ”

Könnyű állagú krém, egyenletes arcbőrt biztosít és megfelelően mattítja a bőrömet. Évek óta használom, nekem tökéletesen bevált az enyhén aknés arcbőrömre. A fényvédő csak extra plusz pont a nyári hónapokban.

Felhasználó: 

5

“ Kíváló termék ”

Mindennapi használatból eredő tapasztalataim alapján nagyon jó terméknek tartom. Kitűnő nappali színezett krém, könnyű textúra egyenletes fedés jellemzi. Megfelelően mattit, tökéletes nappali viselet egész évben.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket