Összes komment:
Effaclar Duo(+)
Színezett

Színezett arcápoló krém pattanásokra
hajlamos bőrre az akné utáni esztétikailag
zavaró foltok elleni hatékonysággal

Termékinformáció
Effaclar Duo(+) Színezett - termékkép

9 értékelés

5.09

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Imádom :) ”

Körülbelül két hete kezdtem el használni ezt a krémet (nappalra) kombinált bőrömre. Korábban erősen aknés volt a bőröm ami természetesen nyomokat is hagyott maga után. Ennek elfedésére és halványítására illetve az arcbőröm egységesítésére vásároltam ezt a terméket. Eddig elégedett vagyok vele. Az állaga könnyű, a színe igazodik a bőrömhöz és felkenés után nagyon szép természetes lesz a végeredmény. A nap folyamán sokkal később kezd el fényleni az arcom mint korábban. Ha időnként előjön néhány pattanás az arcomon, nagyon szépen elmulasztja a pirosságot akár már egy nap alatt. Éjszakára a sima DUO(+)-t használom. Eddig azzal is nagyon meg vagyok elégedve. Várom mindkét termék hosszútávú hatását.

Felhasználó: 

5

“ Imádom ”

Egyszerűen csoda ez a termék. Tavaly nyáron kaptam egy pár kis dobozzal miután már több mint 1 éve harcoltam a gyulladt aknékkal aztán a sok heggel ,barna foltokkal. Pont nyaralni mentünk és a nap a lehető legtöbb barna foltot hozta elő ,így ehez a krèmhez nyúltam persze úgy voltam vele ,hogy ez se fog segíteni. És ahogy teltek a NAPOK! észre vettem ,hogy a foltok halvànyodtak. És mire jöttünk haza ,mintha lecseréltem volna a bőröm, azonnal elszaladtam a patikába és meg is vettem az első dobozzal elsőnek színtelent utána a faktorosat és a gyógyszertárba ajánlották a szinezetett és azóta csak ezt használom nagyon hamar rendbe teszi a bőröm egy “akné roham” után és szeretem ,hogy egy alap szint add az arcomnak. Számomra ez a krém a remény!

Felhasználó: 

5

“ Szeretem ”

Szépen elfedi a bőrhibákat és a pattanásokon is segít.

Felhasználó: 

5

“ Csoda ”

Tinédzser korban vagyok, és ahogy gondolom, sokak általános problémája ilyenkor a pattanások megjelenése. Ezzel én sem voltam másképp, így kezelés után néztem, ekképp találtam rá erre a krémre. A leírás alapján tökéletesnek hangzott, hiszen a hatása mellett még egy kis szín is van benne, ami viszont elegendően könnyed. Mostmár másfél éve használom az első(!!) tubusomat, ami azt is alátámasztja, hogy mennyire kevés elegendő az egesz arcom bekenésére. Teljesen meg vagyok vele elégedve, a pattanásaim helyzetén körülbelül 1-másfél hét utan javított, azóta el sem tudom képzelni, hogy reggel enélkül induljak el akárhová. Az a kis szín pontosan elegendő ahhoz, hogy magabiztos legyek, mégis tele van pozitív hatásokkal, nem úgy, mint például egy alapozó, ami csak takar, de nem fejt ki hatást. 100%ig biztos vagyok benne, hogy újra fogom venni, ha ez a tubus elfogy. Mindenkinek csak ajánlom. Köszönöm La Roche-Posay!

Felhasználó: 

5

“ Mindennapok hőse ”

Már nagyon régóta használom,kb. 1 éve! És meg kell mondanom hogy pozítivan csalódtam a termékben,ugyanis nem gondoltam hogy valaha az én problémás arc bőrömre lesz megoldás! Sőt nem csak magát a problémáimat gyógyítja hanem még "alapozóként" is használ,hiszen színezett,aminek kifejezetten örülök,így bárhova megyek,csak felkenem és 2az1ben hatás,hiszen segít a bőrömnek mialatt el is tünteti a problémás területet a színének köszönhetően! Amióta használom kevesebb pattanást vettem észre magamon,nem zsírosodik hamar a bőröm,nem pirosodik ki az arcom! Meg vagyok veled elégedve és bátran ajánlom bárkinek,sőt árban is a helyén van,ami fontos dolog!

Felhasználó: 

5

“ Tökéletes bőrszín! ”

Ez a krem valami csoda. Az Effaclar duo krémet sokáig használtam, es mikor ez megjelent színezett valtozatban, rögtön kipróbáltam. Mar a 3.tubust veszem a világos árnyalatból, ami valahogy a teli es a nyári napbarnított arcszinemhez is tökéletesen passzol :) a bőrhibák elkerülnek, de ha megis valami előjön, nagyon hamar elmúlik. Emellett nem hasznalok külön bőrápolót, de ezt hétvégén is felkenem egy vékony rétegben.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket