Effaclar Duo(+)

Korrekciós bőrápoló

Termékinformáció
Effaclar Duo(+) kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

254 értékelés

5.0254

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

4

“ Átlagos ”

Nem szárítja a bőröm, az eddigi pattanásokat éretté teszi. Megelőzni nem segít, a 12 órás hatás elmarad, de bízom benne, hogy idővel látványosabban hat.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Élet mentő ”

Kedvenc termékem a pattanásos zsiros bőrre

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ "A legjobb barátom" ”

Nagyon régóta küzdök pattanásokkal, miteszerekkel. Sok mindent kipróbáltam, de azt vettem észre, semmi sem segített. Kicsit el voltam keseredve. A terméket régóta néztem, egy nap úgy döntöttem, az utolsó próbálkozás ez lesz. Azt tudom rá írni, hogy csodálatos. Először csak annyit éreztem, hogy sima, jó illatú és finom tapintású a bőröm. Aztán egyre jobb lett. Halványodtak a bőrproblémák. Elég egy kevés belőle, és azt kapom tőle, amire régóta vágytam. Sima arcbőrt :) Ami tetszett még, hogy amit tudni szerettem volna, pontosan mit és hogyan kell használni ezeket a termékeket, hogy az a bőrömnek megfelelő legyen, azt megkaptam a csomagolásban és az oldal által adott információkon keresztül.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

4

“ A fényvédőm legjobb barátja :) ”

Körülbelül két éve használom a terméket, nem kizárólagosan, de mindig jól jött a bőrömnek a problémásabb időszakok alatt, a hegek gyorsabb gyógyulása érdekében. Akkor vált igazán elengedhetetlenné számomra a termék, amikor kipróbáltam nappali arckrémként, a színezett, fizikai fényvédőm alá. Annak ellenére ugyanis, hogy alapvetően elégedett vagyok a fényvédőmmel, a használata az amúgy is zsíros bőröm faggyútermelését sajnos csak még jobban fokozza. Az Effaclar Duo(+) arckrém abszolút bevált mattító alapként is, sokkal kevésbé fényesedik ki az arcbőröm napközben a fényvédőm alatt. Nagyon nagy örömmel használom tovább ezt a remek 2 az 1-ben terméket: este folthalványítás céljából, reggel pedig a mattító hatásáért. (A közeljövőben pedig tervezem kipróbálni a termék színezett változatát is.)

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ a nagybetűs KRÉM ”

Annyi mindent próbáltam, elkeseredetten küzdöttem a pattanások ellen és csak irigykedtem, hogy a korombelieknek mindenkinek makulátlan arcbőre van. De ez a krém ez felülmúlt minden várakozást. Egyenletes, nyugodt arcbőr, semmi piros folt. Reggel-este használom, így is sokáig elég. Azóta már bátran ajánlottam barátnőknek, ők is szívesen használják.Már sehová sem megyek nélküle. IMÁDOM! EZT MINDENKINEK KI KELL PRÓBÁLNIA!

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Legjobb a világon! ”

Hónapok óta napi szinten használom, nagyon sokat segített a pattanások ellen, látványosan szebb lett az arcom tőle. Könnyen felszívódik, nem irritál, kellemes érzést ad. Legjobb arckrém, az egyetlen probléma az, hogy nem ismertem meg előbb.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket