Effaclar Gél

Habzó arctisztító gél zsíros, érzékeny bőrre

3337872411083
Termékinformáció
Effaclar Gél kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

167 értékelés

5.0167

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ "Egy csoda" ”

Amit ez az arctisztító ad, nem lehet szavakkal leírni. Első használat után, sima, matt bőr. Nem zsíros, nem fénylik. Aztán idővel halványodtak a pattanások. Nem hittem el, hogy tényleg van olyan arctisztító, ami segít az eléggé problémás bőrömön. Sok mindent próbáltam, de sikertelenül. Erről csak azt tudom írni, hogy tökéletes, abban segít, amire valóban szükség van. Nem szárítja a bőröm, nem húzódik. Az Effeclar krém előtt ezt használom minden este, imádom :)

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

4

“ I love Effaclar! ”

Több évig használtam a terméket, más arctisztítókkal felváltva. Indulócsomaggal kezdtem, amiért ezúttal is hálás vagyok a márkának. Ha arc- és hajápolásról van szó, nagy kísérletezgető vagyok, és kifejezetten örülök, ha egy cég lehetővé teszi a termékeinek kipróbálását travel size-ok jelenlétével a piacon. Köszönöm! Az 50 ml-es tubus elhasználása után többször megvásároltam a teljes kiszerelésű terméket, s az elégedettségem éveken át töretlen volt. Az Effaclar habzó arclemosó tökéletesen tisztítja a zsíros, problémás, ugyanakkor érzékeny bőrömet, közepes szárító hatás mellett. A termék rendkívül gazdaságos, ugyanis nagyon jól habzik, 1-1 arctisztítás során elegendő belőle egy minimális mennyiség. Egyetlen dolog miatt váltam meg tőle: külföldön találkoztam a testvérével (Effaclar H Cleansing Cream). Sajnos az itthoni patikákban még nem forgalmazzák a terméket, de online beszerezhető. Ugyanolyan eredményesen tisztítja a bőröm, mint az Effaclar habzó arclemosó, csak sokkal kíméletesebb formula, egyáltalán nem szárít. Ettől függetlenül bátran ajánlom a terméket. :)

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Jó választás ”

Kellemesen habzik, jó érzés használni és nem szárítja ki a bőrt. A használata után nagyon puha és tiszta lesz az arcbőr.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Ez volt a megmentőm ”

Tini korom óta küszködtem a pattanásokkal, már aludni sem tudtam az arcomon. Rengeteg termék kipróbálása után elkeseredésemben találkoztam ezzel a termékkel. Úgy gondoltam ha ez sem válik be irány az orvos. Már 2 használat után csodát tett a bőrömmel, nem szárítja ki, nem irritál, kellemesen habzik, amivel alaposan és gyorsan tisztítja a pórusaimat. Nekem ez volt az igazi megmentőm.

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Arctisztítás legmagasabb fokon ”

A bőröm sajnos elég érzékeny így már nagyon nagyon rég óta kerestem azt a termékcsaládot ami segíthet ezen a problémámon. Az egyik barátnőm ajánlotta a La Roche-Posay termékcsaládot így először az Effaclar Duo krémet próbáltam ki. Majd amikor a bőrgyógyászomhoz elmenetem ő is ebből a termékcsaládból ajánlotta a Habzó arclemosó gélt. Már az első alkalomkor bebizonyosodott a kiváló minőség. Nagyon selymes, puhává vált az arcbőröm. Könnyedén használható és nagyon nagyon szeretem, hogy pumpás kiszerelésben is megvásárolható. Az ára abszolút kifizetődő, hiszen tubusos illetve a pumpás kiszerelés is úgy van kialakítva, hogy csak pont egy borsónyit használjunk így nagyon sokáig elég. Nekem a best!

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Tökéletes ”

A legjobb arctisztító.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket