Összes komment:
Effaclar Gél

Habzó arctisztító gél zsíros, érzékeny bőrre

Termékinformáció
Effaclar Gél - termék kép

170 értékelés

5.0170

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Elégedett vagyok ”

Kellemes illatú, jól habzik. Nagyon jól tisztít és nem szárít.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Elégedett vagyok ”

Két hete vettem meg a 400 ml-es pumpás kiszerelést. Nagyon elégedett vagyok vele. Jól habzik és tökéletesen eltávolítja a bőrömről a felesleges faggyút anélkül, hogy túlságosan szárítana. A végeredmény puha, tiszta és az arcápolási rutin megkezdésére készen álló arcbőr. Időnként szónikus arctisztító készülékkel együtt használom és úgy is kitűnően működik. Összességében úgy látom, hogy nagyban hozzájárul ez a termék ahhoz, hogy egységesebb bőrképet kapjak. Várom hosszútávú hatásait. :)

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ A legjobb ”

Több éve tartó erős aknés arcbőrt hozott helyre, ami amúgy több bőrgyógyásznak sem sikerült. A gennyes, vörös pattanások miatt Kialakult depresszió miatt már feladtam, hogy lehet tiszta, selymes bőröm. És lett... Köszönöm A Duo plusz krémmel kiegészítve fantasztikus a hatása és nagyon gyors. Napok alatt látványos.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ "Egy csoda" ”

Amit ez az arctisztító ad, nem lehet szavakkal leírni. Első használat után, sima, matt bőr. Nem zsíros, nem fénylik. Aztán idővel halványodtak a pattanások. Nem hittem el, hogy tényleg van olyan arctisztító, ami segít az eléggé problémás bőrömön. Sok mindent próbáltam, de sikertelenül. Erről csak azt tudom írni, hogy tökéletes, abban segít, amire valóban szükség van. Nem szárítja a bőröm, nem húzódik. Az Effeclar krém előtt ezt használom minden este, imádom :)

Felhasználó: 

4

“ I love Effaclar! ”

Több évig használtam a terméket, más arctisztítókkal felváltva. Indulócsomaggal kezdtem, amiért ezúttal is hálás vagyok a márkának. Ha arc- és hajápolásról van szó, nagy kísérletezgető vagyok, és kifejezetten örülök, ha egy cég lehetővé teszi a termékeinek kipróbálását travel size-ok jelenlétével a piacon. Köszönöm! Az 50 ml-es tubus elhasználása után többször megvásároltam a teljes kiszerelésű terméket, s az elégedettségem éveken át töretlen volt. Az Effaclar habzó arclemosó tökéletesen tisztítja a zsíros, problémás, ugyanakkor érzékeny bőrömet, közepes szárító hatás mellett. A termék rendkívül gazdaságos, ugyanis nagyon jól habzik, 1-1 arctisztítás során elegendő belőle egy minimális mennyiség. Egyetlen dolog miatt váltam meg tőle: külföldön találkoztam a testvérével (Effaclar H Cleansing Cream). Sajnos az itthoni patikákban még nem forgalmazzák a terméket, de online beszerezhető. Ugyanolyan eredményesen tisztítja a bőröm, mint az Effaclar habzó arclemosó, csak sokkal kíméletesebb formula, egyáltalán nem szárít. Ettől függetlenül bátran ajánlom a terméket. :)

Felhasználó: 

5

“ Jó választás ”

Kellemesen habzik, jó érzés használni és nem szárítja ki a bőrt. A használata után nagyon puha és tiszta lesz az arcbőr.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket