Összes komment:
HYALU B5
AMPULLÁK

Hatóanyaggal telített ránctalanító ampullák a bőr regenerálásáért

Termékinformáció
HYALU B5 AMPULLÁK - termékkép

104 értékelés

5.0104

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Szuper ”

Lehetőségem volt kipróbálni a terméket és maximálisan megvagyok vele elégedve. Nagyon szuper állaga van és az illata is isteni! :)

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Hyalu B5 ampullák ”

Volt lehetőségem tesztelni a terméket, és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Egy nagyon hosszú, fárasztó hét során alkalmaztam, gyorsan frisseséget kölcsönzött az arcomnak, nagyon tetszett hogy nem volt ragacsos utóhatása, bár illlatmentesnek írja, de mintha lenne egy kis min. kellemes illata. A kombinált bőröm is nagyon szereti, a bőröm simább lett tőle, és könnyen beszívta, nagyon jó a textúrája. 1 ampulla nekem 2-3 használatra is elég.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Tökéletes ”

Kombinált bőröm van és csodát tett vele. Hidratált és puha lett. Úgy néz ki megtaláltam a tökéletes ampullát végre. Hyalu B5 szérummal együtt használtam :)

Felhasználó: 

Kor: 18-24 év

5

“ Hyalu B5 ampulla ”

A termék azt adja amit ígér, maximálisan bevált ! Feltölt, hidratál, a kombinált bőröm is nagyon szereti és könnyen beszívja, nagyon jó a textúrája. 1 ampulla nekem 2-3 használatra is elég.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ HYALU B5 ”

Volt lehetőségem tesztelni a terméket, és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. A bőröm simább lett tőle, egyértelműen látom a változást kisebb ráncoknál.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Ampullàk ”

A bőröm èletteltelibb, előtte ha belenéztem a tükörbe fakònak éreztem. Gyorsan beszivolòdik a bőrbe, semleges az illata, így ez sem lehet probléma. az ampulla és adagoló kialakítás nagyszerű.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket