Hydreane Riche

Termálvíz alapú hidratáló arckrém érzékeny bőrre

3337872410772
Termék információk
Hydreane Riche packshot from Hydreane, by La Roche-Posay

3 értékelés

5.03

By: 

Age: 45-54 év

5

“ Értékelés ”

Tökéletesen hidratálja, az érzékeny, száraz bőrömet, akár a téli hidegben, vagy nyáron a tűző napsütésben, strand után. Tökéletesen hozta számomra a hozzá fűzött reményeimet, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

By: 

Age: 30-39 év

5

“ Hydreane Riche ”

A legjobb arckrém, amit valaha próbáltam! Kipirosodásra hajlamos, reaktív bőröm van, így nagyon sok terméket kipróbáltam már, és természetesen sokat csalódtam. Nem tudom, hogy ez a termék jellemzője-e, de a gyulladt pattanások is elkerülnek. Sőt, a páromnak is mindig rendelünk egyet, úgy megszerette ezt az arckrémet :)

By: 

Age: 25-34 év

5

“ winter ”

A téli mínuszok és a szélsőséges időjárás ellen az extra száraz bőrömet kizárólag vele vagyok képes megóvni. Evidens, hogy ebből kifolyólag, pláne rétegezett felvitel során számomra zsírosabb érzetű hidratáló. Alapvetően könnyen felszívódó, egyfajta védőréteget képez a bőrömön. Éjszakai használatra alkalmazom alaposan megtisztított bőrre felkenve. Szükségszerű reggel is áttörölni az arcom-, bár nem csak gazdagabb összetevőjű krémeknél, hanem unblock kötelező minden reggel-, az ultra könnyed textúrájú LRP micellás vízzel a pár perces folyamatot végrehajtani. A pihentető alvás során a bőröm ún. kilöki a krémet, amelyet célszerű eltávolítani, így a sminkalapot könnyebb megteremteni és nem hagy maga után esetlegesen felmerülhető zsíros utóhatást.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket