Összes komment:
Lipikar Syndet AP+
Kímélő krém-tusfürdő

Száraz és atópiás ekcémára hajlamos bőrre. Azonnal nyugtatja a bőrt. Irritáció és viszketés ellen.

3337875537315
Termékinformáció
Lipikar Syndet AP+ Kímélő krém-tusfürdő - termékkép

7 értékelés

5.07

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Kedvencem lett. ”

Jól tisztít, könnyű az adagolás a pumpa miatt. A lipikar testápolóval együtt csodát művel akinek száraz, feszülő érzése szokott lenni tussolás/fürdés után. Szerintem baba koromba volt ilyen “jó formában” a bőröm utoljára.

Felhasználó: 

Kor: 30-39 év

5

“ Tisztító nyugtató csodám ”

Az ekcéma miatt vettem, használom a krémet, ami nagyon sokat segít, de olykor erős az ekcémám ebbe a melegbe és ezzel fürdök így sokkal jobban tudom kezelni az ekcémámat, együtt a testápolóval nagyon jó hatást érek el, imádom az állagát, szeretek vele fürdeni !

Felhasználó: 

Kor: 40-49 év

5

“ Varázslatos érzés ”

A kényeztetés a termék használata során adott volt a bőrömnek, a pumpás adagoló kifejezetten tetszik. A száraz, vízhiányos bőröm meghálálja a megfelelő gondoskodást. Ez a termék csodákat művelt már az első használat után is hozta a hozzá fűzött reményeket. Arról számolhatok be, hogy az én extra száraz bőröm újjászületett, bársonyossá vált. Ezt a hatást fokozta a LIPIKAR BAUME AP+ testápoló balzsam használata, minden család számára tökéletes, bátran ajánlom.

Felhasználó: 

Kor: 20-29 év

5

“ Csodát tett a bőrünkkel ”

Gyermekem két hetes korában ajánlotta a bőrgyógyász szakorvos ezt a fürdetőt, amikor "családi örökségként" nála is atópiás dermatitiszt diagnosztizált. Addig nem ismertem ezt a termékcsaládot, azóta viszont semmi pénzért nem válnék meg tőle, az egész család ezt használja. Végre egy olyan termék aminek nem csak a marketingje tudja azt amit igér. Kisfiam bőrét pár nap alatt rendbehozta. Nagyon örülök neki hogy rátaláltunk.

Felhasználó: 

5

“ Tusfürdő ”

Bőrgyógyász ajánlotta a terméket, azóta csak ezt használom. Javított a bőröm minőségén, a panaszaim megszűntek. Illata visszafogott, szinte nincs is, kellemesen habzik zuhanyzáskor.

Felhasználó: 

5

“ Tusfürdő ”

Ekcémás bőrű lányomnak vettem a tusfürdőt,hátha alapon mert eddig semmi nem segített. Szupernek bizonyult ez a termék,nem kell fürdés után vastag réteg testápolót a bőrére kenni.És már nem vakarja véresre magát.

Önnek ajánljuk

Mutassa az összes cikket