Összes komment:
Serozinc

Tísztító, nyugtató, mattító hatású permet

3433422406728
Termékinformáció
Serozinc - termékkép

4 értékelés

4.54

Felhasználó: 

5

“ a tökéletes társ ”

Alapból azért vásároltam, hogy a hosszú iskolában töltött napokon legyen mivel mattítani, kicsit megtisztítani a bőröm. Aztán több lett ennél. Az Effaclar termékcsalád több tagjával együtt használom, de később kezdtem el használni, mint a többi terméket, így az arcbőröm további látványos javulása egyértelműen ennek az arcpermetnek volt köszönhető. Mostmár semmi pénzért nem válnék meg tőle.

Felhasználó: 

5

“ A várva várt beauty blogger must-have! ”

Ha jól emlékszem, 2014-et írtunk. A külföldi beauty bloggerek ódákat zengtek róla, de hiába kerestem a magyar patikákban, itthon még nem forgalmazták a terméket. Néhány hónappal később feltöltöttem a Serozinc-et Krémmániára, annak reményében, hogy befut róla néhány értékelés. Nem így lett, de nem történt nagy baj, ugyanis a termék utáni sóvárgásomat közben enyhítette a testvérem, aki ekkor Brüsszelben élt és hozott nekem belőle egy példányt. Végül 2016 nyarán megjelent a magyar patikák polcain. Végre! :) Nem ez az egyetlen termálvíz spray a fürdőszobámban, de más arcpermetekkel felváltva azóta is folyamatosan használom a Serozinc-et a zsíros, problémás bőröm ápolására. Azt gondolom, hogy önmagában egy termálvíz spray-től nem kell csodát várni, nem csodaszer, hanem az arcápolás remek kiegészítő terméke. Nálam leginkább az alkoholtartalmú tonik alternatívájaként került be a reggeli és esti rutinba. A szép bőr kívülről jól felépített arcápolási rutint, belülről pedig tudatos táplálkozást, rendszeres mozgást és lelki egyensúlyt, harmóniát kíván. Írom mindezt azért, mert rengeteg csalódott, elégedetlen értékelést olvastam a Serozinc-ről. Amennyiben nem csodaszerként tekintünk a termékre, véleményem szerint nem lehet rá panasz. Tonizál, frissít, nyugtat. Örülök, hogy hozzánk is eljutott. :)

Felhasználó: 

5

“ Imádás ”

Imádom ezt a termálvizet. Ha maszkot teszek fel, amit nedves bőrre kell kenni, mindig ezzel permetezem át az arcom, plusz lemosás után is, hogy megnyugtassa a bőröm. Nagyon szeretem, az én zsíros pattanásos bőrömnek egy áldás.

Felhasználó: 

3

“ Termálvíz ”

Nem tudom, hogy ettől vagy mástól, de nekem lett pár mélyebb pattim sajnos. A sima társa jobban bevált nekem aknés, problémás bőrre.

    Önnek ajánljuk

    Mutassa az összes cikket