v_header-range_default.jpg

Anthelios
Anti-imperfections
NAPVÉDŐ GÉL-KRÉM SPF50+/PPD 21

Nagyon magas fényvédelem aknéra hajlamos bőrre, amely ki van téve az UV-sugárzás által okozott foltok és a napozás utáni pattanás-fellángolás kockázatának.

Tanács
a bőrgyógyásztól

A napnak való túlzott kitettség napvédő használata mellett is veszélyes, mivel egyetlen napvédő sem nyújt 100%-os védelmet.

  • ImgPicto_ArcraArcra
  • ImgPicto_Allergia ellen teszteltAllergia ellen tesztelt
  • ImgPicto_Nagyon magas fényvédelemNagyon magas fényvédelem
  • ImgPicto_Aknéra hajlamos bőrreAknéra hajlamos bőrre

Az ANTHELIOS ANTI-IMPERFECTIONS KORRIGÁLÓ GÉL-KRÉM SPF50+ egy szalicilsavval és niacinamiddal gazdagított, bőrgyógyászokkal együttműködésben kifejlesztett. Formulája nagyon széles spektrumú védelmet nyújt (UVA-PF 21, UVB, bizonyos infravörös A-sugárzás és a légszennyezés károsító hatásai ellen) az aknéra hajlamos bőrnek, amely ki van téve az UV-sugárzás által okozott foltok és a nyár után fellángoló pattanásosság veszélyének. Tartós kifényesedés elleni védelem. Nagyon vízálló.

Pump Tube 50ml

Tulajdonságok

Zsíros bőrre, aknéra hajlamos bőrre is megfelelő, amely ki van téve az UV-sugárzás által kiváltott foltok és a nyár után fellángoló pattanásosság (visszás hatás) veszélyének.

Extrém intenzitású napsütésre. Fotostabil. Nem komedogén.
Az XL-PROTECT™ nagyon magas, fotostabil, széles spektrumú UVA/UVB-sugárzás elleni védelmet kínál. Optimális SPF 50+ megnövelt védelmet nyújt az UVA-sugárzás ellen (a napvédőkre vonatkozó EU-s ajánlásnál magasabb védelem) az XL-ProtectTM, a sugárzásszűrő technológia és a bőrnyugtató, antioxidáns La Roche-Posay Termálvíz kombinációjának köszönhetően.


A mattító mikro-részecskéket tartalmazó AIRLICIUM™ technológia azonnal felszívja a faggyút és taszítja az izzadságot, a hosszan tartó hatásért.


SZALICILSAVVALNIACINAMIDDAL gazdagítva, a formula a meglévő bőrhibákat célozza és segít megelőzni az UV-sugárzás által kiváltott foltokat.

Termékhatékonyság

Már több, mint 30 éve az Anthelios úttörő az átütő innovációkban: UVA szűrők, széles spektrumú védelem, textúrák & technológiák.


Klinikailag bizonyított hatékonyság napérzékeny vagy intoleráns bőrön. Az Anthelios hatékonyságát 31 klinikai tanulmány bizonyította - in vivo tesztek a fényvédelem és bőrgyógyászat területén jártas, világszerte elismert bőrgyógyász szakemberek által.

Textúra és felvitel

Nem zsíros.
Nem ragad.
Nem hagy fehér nyomot.


Gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson a bőrének.
A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel a bőrére.
Napozás közben, különösen izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Külsőleg.
Anthelios Anti-imperfections - termékkép

A La Roche-Posay ajánlja

Az Ön Anthelios programja

lépésről-lépésre

Összetevők

ImgIngredient_SZALICILSAV & NIACINAMID
SZALICILSAV & NIACINAMID

A meglévő bőrhibákat célozza és segít megelőzni az UV-sugárzás által kiváltott foltokat.

ImgIngredient_AIRLICIUM™ technológia
AIRLICIUM™ technológia

Mattító mikro-részecskékkel, amelyek azonnal felszívják a faggyút és taszítják az izzadságot, a hosszan tartó száraz tapintásért és kifényesedés elleni hatásért.

ImgIngredient_XL-PROTECT™
XL-PROTECT™

SZÉLES SPEKTRUMÚ VÉDŐSZŰRŐ

UV-filterek és antioxidánsok erőteljes keveréke, amely tovább megy a széles spektrumú UVA- és UVB-sugárzás elleni védelemnél, hogy védjen a bőrt károsító egyéb tényezők ellen is, mint az infravörös-sugárzás vagy a légszennyezés.

Biztonsági kötelezettségvállalásaink

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.