v_header-product_effaclar_2018_INT.jpg (LP52667) (LP21353)

Effaclar Duo(+) SPF 30

Arcápoló krém pattanásokra hajlamos bőrre az akné utáni esztétikailag zavaró foltok elleni hatékonysággal és UV-sugárzás elleni védelemmel. Segít védeni az UV-sugárzással szemben a súlyos bőrhibák és a foltok jobb korrigálásáért. Az SPF 30 fényvédő minden előnye egy nappali arckrém érzékiségével friss gél-krém textúrában.

“-”

Könnyű állagú krém. Hamar beszívódik és jól lehet rá sminkelni. Körülbelül 2 hete használom de már most érzékelem, hogy kevésbé fényesedik az arcom a nap folyamán. Alapvetően kombinált bőröm van de ez a krém kellőképpen hidratálja a szárazabb foltokat anélkül, hogy az olajosabb területeket kiemelné. Az eltömődött pórusokkal illetve az akné után megmaradt foltokkal egyelőre nem kezdett semmit, de ez ennyi idő alatt azt hiszem nem is várható el. Továbbra is használni fogom, hogy lássam hosszútávú hatásait. Nappalra alkalmanként a színezett változatot szoktam használni. Nagyon szépen egységesíti a bőrt.

Olvasson tovább

  A La Roche-Posay első, célzottan akné elleni ápolója, amely segít védeni az UV-sugárzás káros hatásaival szemben is, miközben segít korrigálni a bőrhibákat és foltokat.


  Ötvözi a bőrhibák elleni aktív összetevőt és az UVA/UVB-sugárzás elleni XL-PROTECT technológiát. Véd a káros külső hatások ellen a bőrhibák és pattanások csökkentéséért és a foltok korrigálásáért. Nagyszerű napközbeni időtöltéshez a szabadban.

  40ml

  Tulajdonságok

  Pattanásokra hajlamos bőr, apróbb bőrhibák, akné utáni esztétikailag zavaró foltok.
  A mindennapos UV-sugárzás hatására az apróbb bőrhibák fokozódhatnak, ami akár hiperpigmentációhoz, azaz piros vagy barna foltok keletkezéséhez is vezethet.

  Korrigáló, pórustisztító arcápoló bőrhibák, foltok és UV-sugárzás ellen: 


  • XL-PROTECT™ SPF 30 UVA: UVB/UVA szűrőrendszer+ antioxidáns hatóanyag kombináció.
  • Procerad: felveszi a harcot a piros és barna foltok ellen.
  • Niacinamide: intenzív bőrnyugtató hatóanyag. Csökkenti a pirosságot.
  • LHA és szalicilsav: mikro-hámlasztás irritáció nélkül.
  • Cink PCA: támogatja a faggyúkibocsátás csökkentését.

  Termékhatékonyság

  8 nap használat után, a nők 81%-a érzi, hogy a bőre tisztább és 4 hét után 89%-uk találja úgy, hogy a bőre simább és 80% szerint a bőre állaga finomabbnak látszik.*

  Magas légszennyezettségű környezetben tesztelt: Légszennyezettségi szint AQI 120**
  83% a bőr tisztább
  84% a bőr textúrája finomabb
  94% a bőr kellemesebb érzetű
  93% a bőr hidratáltnak érződik
  67% a termék lehetővé teszi a bőrproblémák jobb szabályozását
  71% a termék magabiztosabbá tesz

  *Protokoll : 54 önkéntes, 18 - 40 év közöttiek, zsíros, aknéra hajlamos bőrrel. 4 hét - napi egyszer - arc, kérdőív saját megítélés alapján.
  **Fogyasztói teszt magas légszennyezettségű környezetben: Kína; 60 ázsiai férfi és nő. 25 - 40 év közöttiek,  zsíros, aknéra hajlamos bőrrel (bevallás alapján), arcápoló használat: 4 hét; napi egyszer.

  Textúra és felvitel

  Friss gél-krém textúra a bőr nyugtatásáért, hidratálásáért és mattításáért. Gyorsan beszívódik, nem ragad, nem zsíros érzet. Nagyszerű sminkalap. Nem komedogén. Kellemes és lágy felvitel.

  Nagyszerű nyáron. Nem fényvédő készítmény. Erős vagy hosszabb idejű napon tartózkodás esetén használjon fényvédőt, aminek a felvitelét bőségesen és gyakran ismételje meg.

  Reggel, az EFFACLAR habzó arctisztítóval megtisztított, teljes arcbőrre vigye fel. Kerülje a szemkörnyéket. Vegyen egy keveset, amennyi kényelmesen elfér az ujjhegyén és melegítse fel az ujjai között, hogy így megkönnyítse a bőrbe jutást anélkül, hogy elnehezítené az arcbőrt. Majd helyezze a kezeit az arcára és kíméletesen, könnyed mozdulatokkal masszírozza a homlokát a közepétől kifelé haladva. Majd tegyen ugyanígy a középső részen, mindig az orrtól az orcák felé haladva. Az ujjhegyeivel vigye fel, hogy még csak eszébe se jusson kinyomni a pattanásokat.

  A La Roche-Posay ajánlja

  Az Ön Effaclar programja

  lépésről-lépésre

  Összetevők

  ImgIngredient_XL-PROTECT TM SPF 30 PF 10
  XL-PROTECT TM SPF 30 PF 10

  Referencia technológia hosszú UVA-, UVB-, és LÉGSZENNYEZÉS által okozott károsodások ellen.

  ImgIngredient_NIACINAMID
  NIACINAMID

  (a B3-vitamin másik neve): aktív összetevő az intenzív bőrnyugtatásért. Csökkenti a pirosságot.

  ImgIngredient_PROCERAD
  PROCERAD

  Segít védeni a piros vagy barna foltok megjelenése ellen. Segít megelőzni az akné után megmaradó foltokat.

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.