\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Ranges

Best
selling
Lipikar Syndet AP+

AZONNAL NYUGTATJA A BŐRT, SEGÍT CSÖKKENTENI A BŐRSZÁRAZSÁGOT MÁR A ZUHANYZÁST KÖVETŐEN. KIVÁLÓ BIZTONSÁG. ILLATANYAG-MENTES.

 • Facebook
 • Pin

“Tisztító nyugtató csodám”

Az ekcéma miatt vettem, használom a krémet, ami nagyon sokat segít, de olykor erős az ekcémám ebbe a melegbe és ezzel fürdök így sokkal jobban tudom kezelni az ekcémámat, együtt a testápolóval nagyon jó hatást érek el, imádom az állagát, szeretek vele fürdeni !

Olvasson tovább  Újszülöttek bőrén is klinikailag bizonyított toleranciával.

  400 ml-s pumpás kiszerelés

  Tulajdonságok

  Érzékeny, nagyon száraz, atópiás ekcémára hajlamos bőrre újszülöttek, csecsemők, gyermekek és felnőttek számára. Kisbabák fejbőrére és koszmós bőr ápolására is használható.  MÁR ÚJSZÜLÖTT KORTÓL!

  Shea vajjal, Niacinamide-dal és a La Roche-Posay exkluzív, szabadalmazott hatóanyagával, az atópiás ekcémára hajlamos bőrt ápoló Aqua Posae Filiformis-szal gazdagított, extra kímélő krém-tusfürdő.

  Textúra és felvitel

  Nyomjon egy kis adagot a tenyerébe, finoman masszírozva vigye fel a nedves bőrre, majd bő vízzel öblítse le. Nem csípi a szemet.

  Fürdés után használjon lipidpótló, irritáció elleni testápolót, például a LIPIKAR BALZSAM AP+-t a nagyon száraz bőr nyugalmi állapotának meghosszabbításáért. Bőre azonnali megnyugtatása érdekében használja a LIPIKAR STIFT AP+-t bárhol és bármikor.
  Lipikar Syndet AP+ kép {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

  A La Roche-Posay ajánlja

  Az Ön Lipikar programja

  lépésről-lépésre

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.