ÚJToleriane Hab állagú alapozó

Toleriane mattító, hab állagú, allergiára hajlamos bőrűeken tesztelt alapozó. Egységesíti és mattítja az arcbőrt. Természetesen bársonyos eredmény. Hosszan tartó, könnyű viselet.

  • Facebook
  • Pin
  • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products100%-ban allergiára hajlamos bőrön tesztelt
  • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products\v_picto-atopy.pngÉrzékeny bőr
  • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products\v_picto-atopy.pngZsíros, aknéra hajlamos bőr

Toleriane mattító, hab állagú, allergiára hajlamos bőrűeken tesztelt alapozó. Egységesíti és mattítja az arcbőrt. Természetesen bársonyos eredmény. Hosszan tartó, könnyű viselet.

30 ml - 3 árnyalatban

Tulajdonságok

Természetesen egységes megjelenés és friss hatás. Láthatóan szabályozza a smink tartását. Optimális viselet meleg, párás időben akár egész nap. Verejték-szabályozó. Érzékeny és intoleráns bőrön tesztelve. Nem komedogén. Illatmentes. SPF 20.
Természetesen egységes megjelenés és friss hatás. Láthatóan szabályozza a smink tartását. Optimális viselet meleg, párás időben akár egész nap. Verejték-szabályozó. Érzékeny és intoleráns bőrön tesztelve. Nem komedogén. Illatmentes. UV spf20.

Termékhatékonyság

Természetes hatást biztosít.
Felvitele után nem teszi zsírossá a bőrt.

Textúra és felvitel

Pehelykönnyű textúra, víz- és faggyútaszító, felszívó hatóanyagok. Nappali krém utáni használatra a bőrtónus egységesítéséért. Vegyen egy mogyorónyit ebből a nagyon könnyű habból és vigye fel pontokban a homlokra, orcákra, nyakra és orra. Oszlassa el a habot az arc közepétől kifelé haladva az arcszínbe való beleolvadásért.
Toleriane Hab   állagú alapozó kép  {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

A La Roche-Posay ajánlja

Az Ön Toleriane smink programja

lépésről-lépésre

Összetevők

PERLIT

Magas víz- és olajfelszívó képesség: hosszan tartó mattító hatás. (5-ször erősebb, mint a hintőporé).

TISZTÍTOTT PIGMENTEK

Optimális koncentrációban a közepes fedésért.

Biztonsági kötelezettségvállalásaink

A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.