ÚJToleriane Hab állagú alapozó

Toleriane mattító, hab állagú, allergiára hajlamos bőrűeken tesztelt alapozó. Egységesíti és mattítja az arcbőrt. Természetesen bársonyos eredmény. Hosszan tartó, könnyű viselet.

 • Facebook
 • Pin
 • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products100%-ban allergiára hajlamos bőrön tesztelt
 • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products\v_picto-atopy.pngÉrzékeny bőr
 • \\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\pictos_products\v_picto-atopy.pngZsíros, aknéra hajlamos bőr

Toleriane mattító, hab állagú, allergiára hajlamos bőrűeken tesztelt alapozó. Egységesíti és mattítja az arcbőrt. Természetesen bársonyos eredmény. Hosszan tartó, könnyű viselet.

30 ml - 3 árnyalatban

Gyógyszertárkereső 

Online vásárlás

  Webáruház-kereső

  Tulajdonságok

  Természetesen egységes megjelenés és friss hatás. Láthatóan szabályozza a smink tartását. Optimális viselet meleg, párás időben akár egész nap. Verejték-szabályozó. Érzékeny és intoleráns bőrön tesztelve. Nem komedogén. Illatmentes. SPF 20.
  Természetesen egységes megjelenés és friss hatás. Láthatóan szabályozza a smink tartását. Optimális viselet meleg, párás időben akár egész nap. Verejték-szabályozó. Érzékeny és intoleráns bőrön tesztelve. Nem komedogén. Illatmentes. UV spf20.

  Termékhatékonyság

  Természetes hatást biztosít.
  Felvitele után nem teszi zsírossá a bőrt.

  Textúra és felvitel

  Pehelykönnyű textúra, víz- és faggyútaszító, felszívó hatóanyagok. Nappali krém utáni használatra a bőrtónus egységesítéséért. Vegyen egy mogyorónyit ebből a nagyon könnyű habból és vigye fel pontokban a homlokra, orcákra, nyakra és orra. Oszlassa el a habot az arc közepétől kifelé haladva az arcszínbe való beleolvadásért.
  Toleriane Hab  állagú alapozó kép {termékcsalád_Label}, a La Roche-Posaytól

  A La Roche-Posay ajánlja

  Az Ön Toleriane smink programja

  lépésről-lépésre

  Összetevők

  PERLIT

  Magas víz- és olajfelszívó képesség: hosszan tartó mattító hatás. (5-ször erősebb, mint a hintőporé).

  TISZTÍTOTT PIGMENTEK

  Optimális koncentrációban a közepes fedésért.

  Biztonsági kötelezettségvállalásaink

  A nemzetközi kozmetikai szabályozásokon túlmutató biztonsági előírások.